Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz Dinter #19530 üzenetére

    Attól tekintsünk el, hogy:

    - közröhej a 2 team setup
    - A karthus aki veled van jobb lenne ha inkább afkolna
    - 2v1-ben laneltél, amihez még tapasztalatlan vagy

    Ami biztos mindettől függetlenül:
    - Szörnyen last hitelsz. Tényleg szörnyen. Kb. 4-5x ennyi CS-t kéne összeszedni (és ez ellen az ellenség ellen össze is lehetett volna szedni).
    - Feleslegesen égeted a manát totál felesleges dolgokra
    - ráengaelsz 2v1-ben az ellenfélre úgy, hogy még creep wavejük is van. Amikor nincs kill esélyed és amúgy semmi egyéb célod akkor egyáltalán minek harcot indítani? Aztán megint ráugrasz az ellenfélre, amikor szint előnybe vannak, neked nincs manád a karthus meg gyökér. Aztán otthagyod meghalni. Szintén totál értelmetlen volt.
    - Midgankkel csak elcsesztél kb. 2 creepwavenyi XP-t, semmire sem volt jó. A midesetek 30% hpn volt, yi 100%-on. Te lvl 4 ő lvl 6. Simán megölhetett volna mindkettőtöket ha nem lett volna ügyetlen. Ráadásul közben a karthusodat otthagytad egyedül feedelni.
    - 8. percnél kihagytál egy easy killt (garenre ugrottál Jayce helyett, az 100% kill lett volna ignite-al), ill. ha ignite nélkül megölöd (sikerült volna) akkor sima double kill.
    - Aztán 8:15 nem is értem miért ahelyett, hogy lefarmolsz nyugisan 300 goldnyi creepet simán megöltedet magad (MIÉRT?)
    - 10:40 Az ignite-ot nem az 50 hps jaycere kell használni (1 aa és meghal, pont rá flasheltél) hanem garenre, akkor double kill.

    Tovább kár is ragozni.

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák