Hirdetés
Aktív témák
-
DENON
tag
Mit ajánlanátok Sony vagy Panasonic 32" kategóriába ?
-
DENON
tag
Elnézést az előbbiért túl tág a kérdésem
Azon agyalok hogy mi lenne a jobb választás egy Panasonic TH-42PV70,vagy egy TX-32LX70.az első plazma a második lcd. de még esélyes nállam egy SONY KDL-32D2810
Gyakorlatilag konzolozásra és dvdre lenne használva a TV.
Igazából nem tudom mit irjak még ja hogy 200-250k lenne a dologra de inkább 200k amit jobban szeretnék
Bár mindenhol azt hallotam hogy ha játék akkor plazma de nem tudom hátha ti tapasztaltabbak vagytok mint én
Ajánlhatok mást is ha van ami jó/jobb mint ezek bármelyike,de nekem mondjuk nincs szükségem a FULLHD ra bár ott a ps3 de kevésbé lényeg szóval inkább egy 100Hz LCD vagy plazma mint FULLHD sztem.Egyébként lényeges a különbség a 1024*768 és a 1366*768 közt ?bár igy leirva nem mert az olcsobbik plazmáék sajnos csak az 1024et tudják bár remélem hogy elég az is egy jó játékhoz.Remélem megsegítítek a döntésemet,
-
DENON
tag
Köszönöm a segítséget
Amugy csak azért irtam ezt a kettőt mert folyamatosan szükült a kör,nekem valahogy nem jönnek be a Samsung tv-k bár itt látom szeretik őket,de nem mondom hogy rosszak csak nekem nem tetszenek.LG ről sajnos sok rosszat hallotam bár tapasztalatom LG monitor 3 évig hibátlanul ment utánna eladtam szóval az jó Panasonic plazmát csak egy dolog vert meg eddig de sajnos az nem a mi/én pénztárcámnak let kitalálva PIONEER
Sony mellett meg az szól hogy LCD ben nagyon ott vannak többi gyártót nem akartam nagyon figyelembe venni,mert ez is épp elég
Amugy a plazmáról lebeszéltem magam,mert sztem sokkal természetesebb a képe mint egy akármilyen LCD nek feketében is jobb stb stb DE a fogyasztása valami iszonyat . . .
Nehéz meghozni a döntést de ha meg már LCD akkor legyen 100Hz ? meg tudja a 1080/24p azt hiszem ez a hívatalos megnebezése a 24p-s cuccnak
Elolvastam a kezdő hszt meg a napok alatt egy pár dolgot nem emlékszem pontosan hogy ott van e szó róla,de a 24p ha jól tom Blue Ray filmeknél számít valamit kicsit elősegít a 100Hz elvileg ha a hagyományos tv ket nézük is látható volt régen is a különbség akkor most is gondolom sokat javít a képen csak kérdés hogy ér e nekem ez felárat ?
Megint Panasonicot fogok kérdezni de azért ha van jobb akkor megfogadom a tanácsot,most hogy igy mondom a tanácsot a Samsung tvt amit ajánlótatok nem találtam meg.
TX-32LX70-200eFT 100Hz,na már most én nem találtam jobb tévét ilyen árban de lehet hogy ti tudtok,mert pl egy ugyan ilyen Sony KDL-32D2810K árban ugyanannyi és elvileg tudásban is ,Samsungban igazából nem is láttam 100Hz tv-t,Lg meg nem is néztem -
DENON
tag
Philips 37PFL3312 180k ez jó tv lehet ?
Samsung LE40N87 200k(bolti ár 300-320) de nincs garancia megéri megkockáztatni ?
Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest