Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Cifu

félisten

válasz DENON #7374 üzenetére

A PFL3312 belépő szintű TV, azért az árért ettől még jó vétel TV nézésre, DVD-re.
    A Samu ára nagyon ütős, a gari hiánya viszont kérdéses. Azt neked kell eldöntened, hogy megéri-e a rizikót, vagy sem. Ha nincs a TV-vel probléma, akkor spóroltál egy rahedli pénzt. Ha viszont valami baj lesz vele, akkor szívás...

Egy példa: egy másik fórumban nemrég egy illetőnek megsérült a TV képernyője (porszívózáskor felsértették a képernyőt), a konklózió: javítható, 118e Ft-ért. Egy LG 42LC41-esről van szó... Persze az is igaz, hogy ez nem garanciális hiba... :S

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

• cocoo

tag

Hivatalos gyári garancia nélkül ne vegyél semmit. Márkára tekintet nélkül a nagy számok törvénye alapján mondhatni az összes típusnál előfordulhat probléma. Biztos lesz olyan Samsung LE40N87 tulaj, aki több év után csak a technológiai elavultság miatt cseréli le, de az is tuti, hogy volt már olyan a világon, akinek 1 hónapon belül beállt. Ha az utóbbi csoportba kerülsz, akkor a 100k előnyből, 200k hátrány válik.

A Philipsek amúgy jók (nekem is az van), de ezzel a típussal nincs tapasztalatom, így ez passz.

4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4

• Produkció

senior tag

szerintem megéri megkockáztatni, én is sok terméket vettem már gari nélkül és tényleg kis %ba romlanak el a cuccok, viszont ha elromlottak szerencsémre mindíg olyan volt ami bolti cucc volt:D....amúgy 290k-s tv-t 200ért adni nem annyira jó vétel, ilyen dolgokat félárba szokás adni, vagy maximum 60%körül....nemrég egy 66os samut adtak volna nekem 50ért( bolba akkor 120 volt az ára)...de 66 nekem kicsi volt....szal ha pl azt mondanák hogy 160-170k akkor még engem is érdekelne ;)

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

Aktív témák