Hirdetés
Aktív témák
-
jani00
tag
üdv mindenkinek
Srácok végig olvastam a téma végét és nekem az jött le ,hogy ti nagyon vágjátok ezt a témát és én sajnos a segítségetekre szorulok.Nos nekem volt egy Videoton tv-m 55 centis az tönkrement azóta nem tv zek inkább gépezek.Most szerdán sajnos a régi jó 17 colos noname (crt) monitor megadta magát most kénytelen voltam behozni egy öreg Sony-t de ez már nagyon öreg villog tiszta fakó és még a felbontása is kicsi.
Mivel ez történt gondoltam most már ideje lenne egy számomra jó tv-t venni ,de az a helyzet ,hogy nagyon pénz nincs rá igazából követelmény sem hatalmas, legyen nézhető adás set top boxrol vagy analóg kábelről és monitornak is használnám. Mivel a gép bőven bírná a hd-t ezért HDMI kéne bele ez gondolom azt jelenti ,hogy szebb képet ad mint d-sub on vagy dvi-n teletext nem muszáj és nem is kell csicsás design.Lényegében fps játékra azaz igen gyors reagálású képeket se húzzon ami ph írás alapján annyit tesz=kicsit megnyúlik a mozgás(soha nem volt LCD cuccom sem monitor sem tv) ha húzom az egeret.Ezenkívül filmnézésre is használnám többségében nem hd hanem normál DVD és divx. lényeg az egy sok funkciós cucc kéne, aminek szebb a képe mint ennek a hülye 17"os Sony crt nek.
Nem tudom ,hogy az mpeg4 meg a pip,pap,pat meg az a a többi okosság miért lehetne fontos ,ha a sima tv adás és a számítógép jól megjelenik rajta akkor számomra tökéletes tv. Ki is néztem egy szerintem nagyon jó áru készüléket [link] esetleg ha ebben az árfekvésben tudtok hasonló méretű és az elvárásoknak megfelelő tv-t akkor szívesen olvasnám a tanácsaitokat.Vagy esetleg, ha érdemes lenne még várni pár hónapot gondolom karácsonyra megint lemennek az árak és valami ennél jobb tv is van, akkor az is érdekelhet. A márka számomra nem érdekes.
Végül elvárások:
HDMI bemenet
Ne húzza a képet
Nézhető analog/digitális adást tudja venni
Nagy felbontást viszonylag jó képfrissítéssel kezelni tudja
Gondolom a látószög is fontos nem mindeg ,hogy hogyan nézemAmi nem fontos
pip pap pat
design
márka
teletextVárom a megtisztelő válaszokat
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
jani00
tag
válasz Kleroo #34781 üzenetére
hali én is egy hasonló áru és minőségü tv-t keresek hang nem kell képe legyen jobb mint a 10 éves crt nek és ha lehet ennyiért talán egy kis hd is jó lenne lényeg ,hogy ne húzza a képet.Szerény véleményem szerint én inkább várok karácsony utánig akkor mindenki meg akar majd szabadulni a készlettöl ami megmarad és durva áresések lesznek + új technológia olcsóbban
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
jani00
tag
Bocsesz régi hsz ,de érdekes kérdés.. "Én is meglepődtem mikor láttam ma, a P2270HD árára emlékszek, hogy 73 ezer volt nemrég, most meg 66 ezer...De csak nincs kétféle tuneres ugyanolyan típusjelzésű monitor, vagy ilyen is létezhet? (ipon weboldal)"(#34862) hiperion válasza Dzsano (#34859) üzenetére
Ez azért lehetséges mert az ipon az friss árakkal kalkulál az euróval egyenes arányban nő illetve csökken.Ha a forint erősödik akkor olcsóbb az ipon ha gyenge a forint az ipon drága.Ez azért lehetséges mert nincs raktárkészletük hanem frissen szerzik a cuccokat ergó ott nem szokott csak vigyék akció lenni.Mindezek ellenére pontosan tartják a szállítást."Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
jani00
tag
üdvözletem!
Srácok valaki meg tudná nekem mondani ,hogy [-=ez=-] az LG tv mennyire jó? gondolok arra számítógéppel filmnézés játék gyors mozgást meg tudna jeleníteni? Esetleg ha sd tv-t néznék set-top-box al azt mennyire szeretné? Azt hallottam ,hogy az LG a legolcsóbb a kategóriában és épp ma bukkantam erre a tv re 109 ezerért amit elég jónak találok ,de mivel nem igazán találtam tesztet a tv vel kapcsolatban gondoltam nektek többet mond az a sok sok száraz adat..
+
Láthatósági szög
178/178
Ezzel gondolom nincs bajSzínvisszaadás (R,G,B)
8Bit
A 8 bit nem kicsi?Válaszidő (G to G)
6ms
Ez már hajlamos a behúzásra?Film mód (3:2 / 2:2 pull down) =>ez mi a rákot akar jelenteni? 16:9 azt tudom meg 4:3 mat
Expert mód / ISF Ready
ez is érdekelne mi lehet.CI bemeneti hely :erre sem találtam választ még.
Az a helyzet ,hogy még soha nem volt lcd-tv a kezeim közt és nem vagyok tisztában azzal ,hogy mit jelent az ,hogy behúzás meg ilyenek.Monitorom crt a régi tv meg katódcsöves
Megköszönném ha valaki felvilágosítana ,hogy ez a tv 109 ezer forintot meg e ér annak aki számítógépröl használná filmnézés gyors fps játékok és még tv nézésre is.Csodát persze ennyi pénzért nem várok.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest