Hirdetés
Aktív témák
-
-
Ebit
addikt
válasz anonimusz #6181 üzenetére
Ez tényleg igy van, és az sem biztos, hogy egy megbizhatónak túnő szerviz a te 2egyedi+ hibás készülékedet megtudja, vagy akarja javitani.
A másik előzetesen hiába érdeklődsz, mert konkrét tipuson belúl is vannak eltérések.
Elméletileg a márkásabb termék vásárlását szinte,csak a korrektebb vevúszolgálati háttér indokolná, de csak ha jól múkődik.
-
Ebit
addikt
válasz Vangelis #6203 üzenetére
A te eseted a revizioval, azért is érdekesa , mert nekik a gyáriszám alapján látni kellettt volna, hogy milyen panel kell a tiedébe.
Szerintem, próbáld meg határozott fellépéssel visszaszerezni a termék árát, vagy rosszabb esetben egy csereutalványt, és úgy talán a bolttal, tudsz majd egyezkedni.
/Természetesen az sem kizárt, hogy a szervizben sikerül életre kelteni a nem múkődő részt,egy progi frissitéssel, és gyári beálitásokal /
-
Anyád911
tag
válasz Vangelis #6203 üzenetére
A szerviz sztem nem fog neked pénzt küldeni soha, az csak a metroban kaphatod meg. A jelentős kényelmetlenségre és a szervíz inkompetenciájára hivatkozva minél határozottabb fellépéssel kérj tőlük igazolást hogy a készülék nem javítható (csereutalvány) oszt irány a metro (előtte nézd ki jól hogy mit szeretnétek helyette)...
-
Vangelis
félisten
Ez ugy volt, hogy először szoftver frissítést akartak, az megoldja.
De aztán szóltak, hogy sajnos a szoftver nem lesz elég.... ezért inkább küldik a szuperkijavítottelektronikás panelt. .. de az is csődöt mondott, akkor kérdem én ha a szoftver nem elsz elég amit a gyár mondott a JVC maygarosországnak akkor most miafészkesfenemiatt lenne jó....
Ahh azt mondták vagy kapok egy uj készüléket, vagy végső esetben egy csereutalványt
.... kutyakib@szotteget... az a gáz hogy nem is az enyém a tv hanem rokonomé de ezt már írtam, és most még ő is cseszetet.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
gerdoo
csendes tag
Ismételten köszönöm mindenkinek a reagálásokat!
Cocoo neked külön köszönöm a kimerítő választ, de lenne még néhány kérdésem.
Tudom, hogy a TV-det rendkívül alapos utánjárást követően választottad ki.
Kérdéseim a következőek:
- a felkonvertálós (1080p) DVD játszó milyen szinten tudja helyettesíteni a HD-s jelek hiányát vagyis mennyire indokolt a FULL HD?
- hasznos lesz a beépített digitális tuner ?
- összevettetted-e a PHILIPS 7662-est a Samsung LE-37R81 (vagy 82)-es modelljével
- milyen áron tudtad beszerezni?
- a „szélesvásznú” (2,35:1) filmek esetében lehet-e olyan képformátumot beállítani, hogy azt teljes képernyőn, alsó-felső fekete csík és torzítás nélkül lehessen nézni ? -
félisten
- a felkonvertálós (1080p) DVD játszó milyen szinten tudja helyettesíteni a HD-s jelek hiányát vagyis mennyire indokolt a FULL HD?
Csodát azért ne várj tőle, nem fog extra képpontokat varázsolni a semmiből.
Ha csak DVD lejátszás a cél, akkor felesleges a FullHD.- hasznos lesz a beépített digitális tuner ?
Még nem tudni. A kérdést úgy is fel lehet tenni, hogy jelenleg milyen szolgáltatótól van TV elérésed. A kábelszolgáltatók is lépni fognak, és azért DVB-T-n nem lesz xy mennyiségű csatorna (pl. Discovery Channel, National Geographic, stb. csatornák biztos nem várhatóak).
a „szélesvásznú” (2,35:1) filmek esetében lehet-e olyan képformátumot beállítani, hogy azt teljes képernyőn, alsó-felső fekete csík és torzítás nélkül lehessen nézni ?
Ez önmagában fizikai képtelenség, ha belegondolsz...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
gerdoo
csendes tag
Igen zoomra vagy nagyításra gondoltam felválalva a képveszteséget.
Másfelől ha a Cifu által leírtakat figyelembeveszem akkor elgondolkodtató, hogy a PHILPS 7662-ért megéri-e a sok tízezer töblet a Samu LE37R81-essel összevetve?
-
félisten
Hááttt.... én eddig ilyet nem nagyon láttam, mármint ahol ez megvalósítható a TV képarány-beállításainál. A probléma annyi, hogy mind a DVD-k, mind a BR esetén a felbontás adott (480i v. 578i, ill. 720p v. 1080p), ami a lejátszóból érkezik. Tehát a lejátszónál ha nincs ilyesmire lehetőség, akkor szerintem bukott a dolog.
Számítógépről való lejátszás esetén megvalósítható (Media Player Classic).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Stema
tag
"a „szélesvásznú” (2,35:1) filmek esetében lehet-e olyan képformátumot beállítani, hogy azt teljes képernyőn, alsó-felső fekete csík és torzítás nélkül lehessen nézni ?
Ez önmagában fizikai képtelenség, ha belegondolsz..."Nem képtelenség, csupán nagyítani kell és levágni a széleket, azt hiszem pan-scan-nek hívják a gyereket
-
buherka
addikt
Sziasztok
Fontos lenne!Egy LG 32LE2R [link] használt LCD TV mit ér használtan?
Vagy érdemes egyáltalán használban venni ilyent, van még rá fél év gar.
Néha a számítógépet is szeretném rádugni.
Előre is kösziOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
cocoo
tag
Szia,
1. Sajna még nincs meg a lejátszó, így ebben nincs tapasztalatom. Amit eddig olvastam ez irányban, az ajánlotta a dolgot.
2. Ez egy nagyon érdekes kérdés. Ebbe a cikkben találsz rá választ: [link]
3. Pont ezzel a típussal nem. Hasonló Full HD-s 37 sekkel vetettem össze. Úgy találtam (az árából is ez jön le) hogy ez a középmezőnyben képviseli magát, de engem igazán nem a tudás, hanem a kép érdekelt. Pl. pip sem kellett nekem, mert a régi tv-n volt, de nem használtam soha.
4. Az ElektroWorldben volt akcióban 270000 forintért (amúgy 300 környékén kezdődik).
5. Pont tegnap néztem a Hitman-t ami nem 16:9-es (valszeg 2,35:1 volt, mert alul felül csíkok), játszottam a nagyítással, de sajna nem volt kielégítő, olyat nem tudtam nagyítani, hogy teljes képernyő torzítás nélkül. Ha teljesben ment kicsit torzított.[ Szerkesztve ]
4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4
-
rankesz
veterán
Bocsi az offért meg a reklámért, de van egy felesleges 5m-es dvi-hdmi madzagom ha érdekel valakit pm
-
muveszur
addikt
Hello! Lehetséges az, h tudom vezértelni a samsung le37r82 tv-m táviránytommal a a házimozi rendszeremet(panasonic sa-ht340)??? A kódokat már próbáltam, de nem tudom h jól csináltam e. Pontosan ezt hogy tudnám megoldani??? Köszi!
-
footy
addikt
A samsung outletből vásárolt már valaki?
A garancia érdekelne, hogy mennyit adnak, és hogy korrektek-e. -
Viktor26
tag
Még nem vásároltam, csak kinéztem őket, ott fogok vásárolni tuti, ha más jobb nem jön addig! Májusig, akkor veszek TV-t. Az eladó srác nagyon normális, udvarias és felkészült volt, mindent tudni akart, és rendesen kifaggatott, mit is szeretnék valójában. Még a 72 órás cseregaranciát is felajánlotta, bár nem dicsekedett vele Garival ha jól emlékszem ugyanúgy állnak, mint a normál boltban! De még nem vásároltam, mondom, csak érdeklődtem!!
-
kolakola
tag
Sziasztok,
LCD TV vásárlás előtt állok, és szeretnék tanácsot kérni tőletek.
Ami számomra fontos:
- 1m-nyi helyem van a TV-nek
- Szeretnék rajta normál TV adásokat, PC-ről filmeket, és DVD-t nézni egyenlőre, a későbbiekben mindenféle HD-s mozikat, és digitális TV-t (ha majd egyszer lesz) szóval hosszú távra gondolnám.
- jelenleg egy Samsung 72-cm es crt tv-m van, és nem szeretnék csalódni
-a TV-t jobbról érné természetes fény (de a redőnyt lehúzom legfeljebb)
-nem lenne rossz a kép a képben funkció sem, de a lényeg a képminőség lenne.
-árügyileg max 300.000-ret adnék érte.Bocs, lehet, hogy kicsit túl tág határokat szbtam meg, de nagyon! kezdő vagyok ebben a témában.
Segítségeteket előre is Köszi -
Ebit
addikt
válasz Viktor26 #6227 üzenetére
Garival ha jól emlékszem ugyanúgy állnak, mint a normál boltban! De még nem vásároltam, mondom, csak érdeklődtem!!
Az oldalukon is irják a gari feltételeit,általában1-3 hónap.
Javitott, vagy szépségm pixel hibás termékeket árulnak,és a saját szervizükben javitják, nem viheted máshová. -
félisten
válasz kolakola #6231 üzenetére
Nickem alatt Logout blog, benne alapozó, kezd azzal.
Samsung LE-37M87: FullHD, van benne minden, ami neked kell. A FullHD-nek csak akkor lesz értelme, ha 1080p-s videókat nézel (számítógépről, vagy Blu-Rayről).
Samsung LE-37R85/86/87/88: HD felbontású TV, ezekben van MPEG-2-es DVB-T tuner is (a 81/82/83/84-ben nincs). Olcsóbb.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Anyád911
tag
-
kolakola
tag
Köszi a segítséget,
erre a TV-re gondoltam, a Logout blogot pedig azelőtt olvastam, hogy beírtam volna a topicba.
A legnagyobb szívfájdalmam az, amikor a "pixeles" TV adást látom egy ilyen kiváló TV-n.
Amúgy kb. 3-3,5 méterről fogom nézni, szerintetek úgy elég "nagy" ez a 91cm-es képátmérő?
-
Joshi
titán
Régebben írtam, hogy az LG 32LC41 TV-nek elromlott a HDMI bemenetei, a többi ki/bemenet jó csak a HDMI-k szarok. A szervízesek kijöttek és kicserélték az alaplapot amin az összes csati van. Mondanom sem kell, hogy nem gyógyult meg a TV úgyhogy elvitték. Egyébként hoztak egy HDMI kimenetes DVD-írós lejátszót is, de azzal is csak a HDMI/DVI 1. bemeneten sikerült képet csalni a HDMI 2. bemenete továbbra is halott maradt.
Kíváncsian várom a fejleményeket, de lehet hogy nekem is heteket kell majd rá várnom. -
einstein
senior tag
Úgy néz ki 2008-ban már elkezdi az m2 a HD- (ráadásul full HD) adást sugározni.
Remélem a digitális kábelszolgáltatók is berakják...
Index cikk: [link] -
tothbe
addikt
-
tothbe
addikt
válasz Anyád911 #6245 üzenetére
egyértelmüen jó lesz hd-ready tv-n, hiszen az 720p illetve 1080i-re van optimalizálva, tehát az pont azoknak fekszik. A fullhd-sok jobbat tudnának, de ez is sokkal több az 576 soros 4:3 vacak adásnál.
Mondjuk engem inkább az a 4:3 fekete csikos dolog zavar a régi tv-k kedvéért, mert bár nem biztos, hogy jól tudom, de a régi tv-k nem tudják ezt kezelni, hogy becsikozzák alul-felül, ha meg eleve a 4:3 csikkal kiegészitve küldik, akkor 16:9 tv-n romlani fog annyit, hogy nem valós 16:9 lesz, hanem széthúzott, vagy nem is tudom, hogy lehet ezt egyszerre...
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
Rick4
félisten
válasz einstein #6242 üzenetére
a sugárzás HD lesz, a kábelhálózat is HD-ben veszi, de egyenlőre le kellene a kábeles beltériket (set top box), hogy ne az analóg scarttal legyen összekötve a tévé, ott nem fog HD jel átmenni...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Skynet258
veterán
És meg is van a következő szolgáltatás, ami alapján plusz díjakat lehet felszámolni: kijön egy új csomag, hogy amíg csak pár csatornát lehet HD-ben fogni, addig külön kell igényelni HDMI kimenetes set top boxot (persze felárért). Esetleg egy külön programcsomag is megjelenik, ha már elegendő HD-ben sugárzott csatorna gyűlik össze...
A fenti történet természetesen csak fikció, de szerintem akár realitássá is válhat. Elvégre a szolgáltatók igyekeznek minden kis technológiai jellegű ugrást meglovagolni, és ezért plusz pénzt beszedni (pl: analóg--->digitális csomag).
Én kegalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy egy nap felhívnak a T-től, hogy öcsi gyere má be a HDMI kimenetes set-topodért, mert az M2 HD-ben nyomja a Szomszédokat, és nehogymár lemaragyjál...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest