Hirdetés
Aktív témák
-
stimea
tag
válasz ORCA58 #46497 üzenetére
Köszönöm! Én is sokat bizonytalankodtam! Kitűnő a TV! Ez a legjobb választás! Az árához képest is! Ne álmodozz, mert elfogy a végén! A szállítóval elégedett vagyok! Erre vágytam! Nem is tudtak volna csak SQ-s T2W-t hozni. Magyar samus!
A hozó emberek kaptak kv-t, üdítőt, én meg gusztáltam vagy fél órát. Nem engedtem vissza vinni. Gyere át, nézd meg![ Szerkesztve ]
-
stimea
tag
válasz stimea #46501 üzenetére
De, látható az, hogy az élet, a piac lassan szelektálja a linkeket. Kölcsönösen engedni kell!
Samu.hu-nak is meg behozónak is. Itt sem volt ugye az elején magyar gari. Emberi észjárással kell gondolkodni! Németben pl. nincs Pixmania. Itt mégis vásárolnak tőlük.[ Szerkesztve ]
-
stimea
tag
válasz Luissimo #46506 üzenetére
Az enyimé meg: AZWT3SPZ....
Ez értelmezhető?
Csak, nem lesz baj belőle...
Különben Ficóéktól való...
De, engem végül is nem érdekel! Bár igaz, amikor kezdték kicsomagolni, oda lopkodtam, hogy SQ vagy nem az esetleg...
"Na, kitudja megmondani, ebben milyen a panel, mert nekem fogalmam sincs ,
DE A SZÍNEI AZOK QRVAJÓÓÓK !!!"[ Szerkesztve ]
-
HPet
csendes tag
Hali
Én nem értelek titeket skacok.
És a többi TV hol marad ?!?
Itt mindenki ezt favorizálja?,40B650, vagy ez a topik már a samuról szól?
És ezekről a tv-k ről mit tudnátok mondani ?
LG : - 42SL8000
- 42LH9000
Philips: - 42PFL7404H-12
- 42PFL8404H/12 -
ZCoyote
őstag
#46481-re valaki?
Romani ite domum.
-
sittes79
addikt
Azért szól minden a samuról, mert ÁR/érték arányban most jutott el oda
hogy best buy szerintem. és ezért nagy favorite...és télleg van benne valami.amiket írtál azok is jó tévék, de pl. nekem hiányzik belőlük a PIP, tudom ez
kis apróság de ez van a samuban, ezért veszek énis samu-tez a kéküléses panelodás egy két embernél már szerintem kezelésre szorul,
mármint hívjátok Csernust -
Akybron
aktív tag
válasz ZCoyote #46481 üzenetére
Egy hete vettem egy ilyet, meg vagyok elégedve vele (egy apróságot kivéve).
Az analóg adásokon olyan amilyen, de a digitális HD adások gyönyörűek.
Ma reggel néztem az olimpia megnyitóünnepségének ismétlését.
(Tegnap antennát is építettem a teszthez)
Anyunak egy 42LH2000 van. Az a 37LF2510-zel ellentétben nem full HD, de a képe jó annak is.A fent említett apróság: DVI-HDMI kábellel van PC-re kötve (9600GT, legújabb driver, Win7 64bit), a hang 3,5-ös jack-jack kábelen megy át.
A PC kikapcsoláskor elfelejti, hogy a hang így megy át.
Következő indításkor (ha akarok hangot) a PC-n engedélyeznem kell a HDMI-hangátvitelt, majd tiltani. Ekkor megjön a hang, de fekete lesz a kép. Ezután a TV-n kell a bemenetet másra váltani, majd vissza. Ezen procedúra után van hang és kép is.
Valaki találkozott már ilyesmivel?[ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
Tucky
csendes tag
Üdv! Philips 37pfl5604h típusú tv-m van, gondoltam kipróbálom vele a digitális adásokat, de csak 8 külföldi digitális adást talál, holott a leírások szerint MPEG-4-es a készülék tunere. Elképzelhető hogy ez külföldre szánt tv és még sincs benne? Magyarországon gyártották. Valaki hasonló típussal hasonló problémával találkozott?
-
user137
őstag
urak, DLNA-n ment már bárkinek is a felirat, vagy a pause-ffwd LE40B650-nel (B651T3P)?
SWU_T-CHLCIPDEUC_002006_I02_ES000DS000_091112 - ezt a szoftot raktam rá, a samsung globál szerint ez a legfrissebb, de nem látok változást, és olyan, mintha nem tudná a FW. USB-ről minden OK.
A NAS-on fut egy Mediatomb, a PS3-mal megy minden frankón.
ha csak én vagyok a béna, megköszönném, ha megmutatnátok a helyes utat.
-
ssolitude
őstag
válasz Aftereffect #46242 üzenetére
Mármint a TV-nél nem lehet kikapcsolni, vagy a VGA driverben?
A deepcolor sávosodás jelenség szépen megszűnik HDMI-vel, de a kép nagyon ocsmány. Pedig ezért vettem HDMI-s kártyát.
Vajon ugyanez a helyzet konzolnál, BD lejátszónál, stb? Vagy ott egyszerűen nincs összehasonlítási alap(d-sub hiányában)?''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Mtt
tag
"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"
-
alekostefo
csendes tag
sziasztok
egy ideje olvasom a forumot, és most már végképp nem tudom milyen TV-t vegyek.
99% hogy samsungot szeretnék, 99% hogy 40"-ost (1% hogy 46"-ost)
folyamatosan a B650-ről beszéltek, kérdésem mi van a B750-essel??? Mert én ezt néztem ki legelőször.Ezek a típusok vannak még a pixisben, segítsetek had szűkítsem a kört! Köszi!
SAMSUNG LE-40B650 T2W (mi a különbség: B650, 651, 652, 653 ???)
SAMSUNG LE-46B650 T2W
SAMSUNG LE-40B750 U1W
SAMSUNG UE-40B7000 WW (mi lehet a különbség B7000, B7020, B7090???)
illetve egy kakukktojás:
LG42SL9000az 1 tuner PIP mit jelent? 2 TV adást tudok nézni, vagy csak külső forrás+TV?
köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
hali!
egy samsung le32b530-as tv-n gondolkodok. digi kábelem van.
van tapasztalata valakinek a tv-vel kapcsolatosan illetve hogy milyen a digitális adásuk képe a diginek?esetleg érdemesebb inkább 100 Hz-es tv-ben gondolkodni? érezhetően jobb lesz a képminősége?
-
Tyca
senior tag
válasz alekostefo #46536 üzenetére
Ha van set-top-box-od, akkor szerintem 2 tv adást is tudsz nézni PIP-ben, mert az egyik tuner az STB, a másik meg a tv
-
Luissimo
veterán
Az 1 tuneres PIP nekem azt jelenti hogy a PIP-ed nem mozgókép lesz, hanem csak állókép !!
mivelhogycsak egy tuner van beépítve.
(mondjuk kár érte, manapság egy körömnyi chippel már megoldható lenne, kár hogy nem teszik bele ennyipénzért )) -
Sped
aktív tag
Bocs, de ha egy ideje olvasod a fórumot, akkor már olvashattad azt is, hogy a B650, 651, 652, 653 között csak dizájnbeli eltérés van.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
Luissimo
veterán
válasz guriga1234 #46541 üzenetére
miféle-miféle?
amelyik áll, mint a diakép.A crt tévék analogiájából itélve.
ezért kell neki egy másik műsorforrás a bemenetére,
De azt nemtudom vele megtenni, mint a jelenlegi LG analóg nagy dobozommal, hogy megnézem a másik tunerrel a másik adót, amíg az egyiken ugyebár megy a nyavalyás tévéreklám, és mindkettőt lássan online-ban, hogy mikor kapcsoljak vissza.Ezt mindenféle egyéb segédeszközzel NEM TUDJA !!
Sajnos. -
-
guriga1234
addikt
válasz Luissimo #46543 üzenetére
Hogy te mit tudsz megtenni, és mit nem, az a te problémád. Simán lehet használni a PIP-et úgy, hogy egy külső jelforrás mellé beteszed a tévé képét. Ha a külső jelforrásból (pl. STB) HDMI-n, vagy komponensen jön egy csatorna, akkor egy másik csatornát is tudsz nézni, vagyis egyszerre kettőt, és mindkettő mozogni fog, mint Katiban a gyerek.
-
Dog 11
tag
Szintén Digikábelen használom.A digitális kép minőségével elégedett vagyok..Ha HD csatornát nézel pl. Digisport vagy téli olimpia élőben - nincs kivánnivaló ! Véleményem szerint a 100 Hz. felesleges.Laptoppal alkalmanként PC csatlakozón keresztül monitorként is működik-kifogástalanul.Fejhallgató csatlakozója nincs a készüléknek.Az 550-esnek van! Az analóg képek is nagyon jók.
-
Hedgehanter
őstag
1 hete van meg a Sony KDL-40W5500, kivalo kepe van, meg vagyok elegedve vele.....
Van egy kis bleeding a sarkoknal de csak sotetben sotet kepnel latszik...[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz guriga1234 #46546 üzenetére
aki nemakarja érteni , az nemérti.
A két tuneres tévénél egy jelforrás esetén tudok nézni párhuzamosan két tévécsatornát, online módon és nincs szükségem, csak egyetlen antennára.
Ezt itt nemtudod megtenni, csak mindenféle hókusz-pókusz árán (STB, VIDEO, stbEnnyi.
Nehasogassuktovább a szőrszálakat, hiszen egy dologról beszélünk, csak máshonnan közelítve. -
alekostefo
csendes tag
köszönöm a PIP válaszokat, illetve a b650, 651...stb összehasonlító választ.
most kitalálhatnánk melyik TV-t vegyem
köszi
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest