Hirdetés
Aktív témák
-
-
anrab
addikt
phili net tv-n micsoda havas télapós start oldalt csináltak.
de basszus fw-t már a második hónapja nem adnak! legalábbis ami volt abba semmi látványos nem volt. gondolok az epg és media lejátszóra. -
Tyca
senior tag
Most néztem az időjárásjelentést a híradó után, a csaj a képernyő szélén állt, de nem tűnt aránytalannak széthúzott kép esetén...idei 5604-es Philipsről van szó...régebben voltak adások előtt monoszkópok, azzal lehetne frankón tesztelni a torzulást
szerk: most nézem, hogy van 2009-es monoszkóp is, csak el kéne kapni, hogy mikor adják
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
"a csaj a képernyő szélén állt, de nem tűnt aránytalannak" igen, ezért írtam! biztos hogy van torzítás most is, csak másképp van megoldva. a lényeg hogy nem észrevehető mint ahogy ORCA58 írta. fölösleges tesztelgetni mert ha észre veszel valamit utána azt fogod keresgélni az adás alatt is.
és köszi a megerősítést. még a végén azt hiszik hogy csak azért kötekedem hogy futassam a philipset. de annyi hülyeséget írnak hogy néha kénytelen vagyok tíltakozni![ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Helló all!
Van egy kis gondom. Van nekem egy Samsung LE32R72B TV-m Számítógépet szeretznék rákötni d-sub bemeneten. Adott gép egy AGP-s csatolós Ati 7500.
Semmiylen felbontásan nem hajlandó képet adni D-subon keresztül.
Azt irja hogy Nem támogatott üzemmód. S-videon kerszetül működik, csak hát úgy nem túl kivehetőek a betűk. A gép a monitoromon jól működik, tudja az 1680x1050-et is, szóval a vga támogatja...
Értetlenül állok a helyzet előtt, mert a TV-n a saját gépen teljesen jól működik.Ha bárkinek bérmi ötlete lenne, szívesen fogadnám. Köszi előre is.
-
hoby36
senior tag
Üdv.A tv-m tudja: HD DVB-T Tuner MPEG2/MPEG4 H.264.Az antennát amivel a digitális adásokat foghatom,csak simán az antenna dugaljba kell nyomni és márt kereshetek is csatornákat,vagy mást is kell csinálni?Az antennán kívül kell más is hozzá?
[ Szerkesztve ]
A logikában semmi sem véletlen!
-
szab.tam
nagyúr
nem jött még válasz, így újból.....
hi!
lg-seket kérdezek!
(habár ahány lg, annyi fajta menü és hibás specifikáció, kézikönyv....)
van egy 32lg2000-em.helyzet:
forrás tv, képarány haladó 1 vagy 2.
azon belül a zoom-mal finomítok rajta. ha később átmegyek egy másik csatornára, elveszti a zoom beállítást, és visszaáll alaphelyzetbe. van-e mód a fixálásra, hogy megjegyezze az utolsó átalakított, (nyújtott, felfelé mozgatott), képarányt?
piszok idegesítő, hogy minden csatorna váltás után lehet nekiállni a zoom-ot piszkálni a menüben...köszi!
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
hát igen, egyelőre én is pont ezt tapasztalom, és pont az érdekel, hogy van-e fixálási lehetőség...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sztomika123
csendes tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem. LCD Tv-t néztem, valami ilyesmit szeretnék venni:
LG 37LH5000 200Hz
Samsung LE 37 B650 100Hz
utána olvasgattam és kétségeim vannak a 200Hz-et illetően, hogy nem is igazán 200Hz, csak trükközés, és kép akadások lehetnek főként tv adás nézésekor. Van valakinek valameilyen tapasztalata?
Normál tv-ésre, filmek, számítógép és játékra is használva lenne.Köszi
Üdv Tamás -
anrab
addikt
válasz sztomika123 #42618 üzenetére
nincs tapasztalatom de: 200Hz-t kétféle képpen alkalmaznak. van amikor a háttérvilágítást villogtatják pluszba a 100Hz-nél. erre szokták mondani hogy trükközés. és van valós.
elég a 100Hz is. csak a gyors mozgásoknál számít. állítólag a 100-ról 200-ra váltást már észre se venni. kép akadás szerű egy pillanatra nagyon ritkán mindkettőnél előfordulhat ha az elektronika nem találja el az interpolált képet.
vagy valami ilyesmi.
a 100 jó ha benne van szerintem.
számító gépnél és játéknál ez kikapcsolódik.
tv-nél és filmeknél pedig vagy használod vagy nem.
focinál tuti hogy jó! -
gabo01
senior tag
Srácok hogyan kell feltenni az Xvid feliratát a pen-drive-ra, hogy le is játssza a tv samu551@651-nél?
-
adriankoooo
senior tag
válasz nightshadow #42590 üzenetére
Tudni valamit mar a 2010-es Samukrol (C modell amit emlitettel)? Mar mindenkeppen megvarom, foleg mert a mostaniaknak gondolom meg jobban fog esni az aruk. Remelem az ujak sem lesznek nagyon dragak.
-
anrab
addikt
válasz sztomika123 #42620 üzenetére
a feketéje jobb állítólag. de mondták már a samuéra is hogy szar. mármint tulaj mondta. szerintem nem lehet akkora külömbség. nem hinném hogy az LG-t le kéne húzni.
viszont ami biztos hogy meg kell győződni róla ha választani akarsz mert lehet hogy valamennyivel gyengébb a fekete de neked jobban bejö akkor azt kell választani. úgy se lesz mellette a samu hogy külömbséget tegyél. -
Zin
őstag
LG Electronics 42LG7000 ez 2009-es modell?üdv
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
judek
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem vagyis problémám, hogy a Samu LE40B550 TV-n ha rádugom az USB csatiján a pendrive-omat (Kingston) akkor nem tudom elérni a menüből, vagyis igazán nem is tudom hol kéne megnézni? Pl. meg szerettem volna nézni a képeket a pendrive-on.
A menüjébe van egy "media player" ikon de az inaktív. -
tupacamaru
veterán
A menüből a Media Player nekem akkor is aktív ha nincs rádugva semmi az USB portra. A távkapcsolón is van MEDIA.P gomb, onnan egyszerűbb elérni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sztomika123
csendes tag
hát köszi, de fogalmam sincs mi legyen.
Olvasgatok utána és azt találom az LG LH5000 200Hz nem igazi, csak trükkös 200Hz, ebben az esetben viszont nem szeretnék fölöslegesen fizetni érte, és állítólag sokszor akad is a képe. Remélem van itt valakinek ilyen Tv-je és rácáfol.
Másodsorban mindenki a Samukról ír jobban, és ha leszámítom a 200Hz- et, a 650-es Samu tudja azt amit LH 5000-es LG.
Az üzletben nem mérvadó a kép amit látok, őrült fény van, ott kifejezetten nem tetszett a 200Hz-es képe.
Többszöri olvasgatás után ezek közül szeretnék választani, és kérnék tanácsot:
LG 37LH4000 100Hz
LG 37LH5000 200Hz
LG 37LH7000 100Hz
Samu LE37B650 T2W 100Hz
Felhasználás: 60% kábel TV, játék, számítógép, multimédiás eszközök.Köszi
-
g@bo
nagyúr
köszönöm mindenkine a sok "segitséget".... meghekkeltem a LG 22LH2000 moncsit, már játszik le usb ről divx, és eddig 720p filmeket.
ugyanez a műsor eljátszható azoknál a nagyobb tesóknál is, melyek a linkelt oldalon vannak,
és alapból nincs usb támogatás. bizonyos gyári fw-re figyelni kell ( jelenleg 3.48 problémás )
mégegyszer köszi a rendkivül sok segitséget. adios.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz sztomika123 #42630 üzenetére
Nekem Samu van, abban biztos nem fogsz csalódni.
-
vlaho
aktív tag
válasz sztomika123 #42634 üzenetére
Kép akadást még nem tapasztaltam,fekete nálam jó,számítógép még nincs tesztelve(rövid a hdmi kábelem),avit tökéletesen viszi usb-ről,hd demot probáltam:gyönyörű.Tömören ennyi
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Zin
őstag
2009-es modell tipusok számai mik?107-es lg lcd-rol erdeklodok!Pontos tipusszám kéne!Üdv
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a klubhoz egy Samu 40"-os B650-el, amit a saturnban sikerült beszerezni 229K-ért. SQ04 panelos és gyönyörű képe van. Most állítgatom be, az mkv-kat gyönyörűen lejátsza a Samu S2 Portable vinyómról, az internetTV is megy rajta.
Egy dologra lennék kíváncsi, a firmwarek újításairól és az új verziókban a changelog-ról hol kapok infót? A samu oldalát néztem de ott csak a firmware fájl van feltéve, hogy mit javítottak az előző verzióhoz képest, azt nem találtam meg.Előre is köszi!
-
Jarlaxle
senior tag
válasz sztomika123 #42634 üzenetére
Igazából szerintem egy jobb minőségű plazma TV mindenben jobb, de azt meg számítógéppel való használatra nem nagyon lehet ajánlani. Csalódni biztos nem fogsz ebben a TV-ben, de azért "előbújnak" a hiányosságai idővel. Igazi feketére ne is számíts LCD-nél, játék mód nélkül az erre érzékenyek már észrevehetik az input lagot, játék módban meg rakás képbeállítás nem elérhető, tehát akkor meg a kép nem annyira szép. Képminőségben nincs amúgy vele gond, de egy plazma ebben is többet tud. USB működése meg jó dolog, de én médialejátszóhoz kötöttem, úgyhogy nem volt erre szükségem.
De ebből a listából szerintem nem kérdés, hogy a Samsungot kell választani.[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
Attól, hogy az Edigital így lerázott, a tv 3 napon belül romlott el(esetleg eleve hibás volt..), ha a sarkadra állsz és határozottan kéred a cserét, akkor .. de mindíg hagyjuk magunkat.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
dabadab
titán
válasz Jarlaxle #42641 üzenetére
"Igazából szerintem egy jobb minőségű plazma TV mindenben jobb"
Aha, és mennyibe kerül?...
"de azt meg számítógéppel való használatra nem nagyon lehet ajánlani"
Miért nem? Hiszen most mondtad, hogy mindenben jobb.
"játék mód nélkül az erre érzékenyek már észrevehetik az input lagot, játék módban meg rakás képbeállítás nem elérhető"
Pont ugyanúgy, mint plazmánál. Egyébként az input lag erősen túl van lihegve, a legtöbb konzolos játéknál magában a konzolban keletkező input lag jóval rosszabb, mint amit egy TV produkál.
DRM is theft
-
Jarlaxle
senior tag
válasz luciferk #42643 üzenetére
Lssacskán 3/4 éve van egy Samu B650es LCD TV-m, amit írtam az mind saját tapasztalat, nem vagyok én semminek se fanja.
dabadab: Képminőségre meg feketére írtam azt, azokba mind jobb a plazma, de beégés miatt számítógéppel való használatra nem ajánlott ha valaki pl.netezni akar rajta, de ha csak filmet nézni akkor tökéletes számítógéppel is.
Plazma TV-ben olcsóbban kapsz nagyobbat mint a mostani LCD TV felhozatal, én nem akarok itt senkit se megtéríteni, csak mint egy LCD tulaj leírom a tapasztalataim, mert láttam plazmát otthoni körülmények között és jobb volt.[ Szerkesztve ]
-
-
Looserke
őstag
válasz guriga1234 #42647 üzenetére
650T2W-s van
-
judek
tag
válasz tupacamaru #42628 üzenetére
Köszi! A távkapcsolón levő gombbal már ment a dolog.
Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...