Aktív témák

  • MAxxYD

    tag

    válasz AMATŐR #31590 üzenetére

    A MediaMarkt-ban most minden kamatmentes részletre van, ráadásul 30 havira. Az ügyintéző nagyon rá akart beszélni a hitelbiztosításra, de nem hagytam magam. Azt mondta, hogy anélkül el fogja utasítani a bank a hitelt. Potom 1500 Ft/hó, vagyis 45eFt a teljes futamidő alatt. Ez már nem lett volna 0% THM....
    Így is megadták, de szerintem sokan nem reszkírozzák meg, hogy emiatt elutasítsák őket, azok fizetnek rendesen.... :B
    Tesztelni sajnos még nem nagyon volt időm.... :O
    Még nincs a végleges helyén, de cirka 1.5 méterre szeretnék ülni tőle. Ebből a távolságból már nem látszanak a pixelek, de még élvezhető a nagy felbontás.
    A beállításokat azzal kell kezdeni, hogy az összes létező zajcsökkentést és társait ki kell kapcsolni, utána gyönyörű képe van.
    A 720p-s és 1080p-s mkv-k elég nagy csalódást okoztak…. Túl jó hozzájuk ez a TV…. Közelről legalábbis nagyon látszanak azok a tömörítési hibák, amik a 32 colos HD Ready LG-n nem.
    Egyedül a különböző gyári demókra (LG, Samsung, Hitachi,stb.) tudom azt mondani, hogy ez már tényleg szép. Ott is vannak hibák, de még azzal együtt is jól festenek.
    Játék közben (COD WAW) tökéletes volt, nem láttam rajta semmi kivetnivalót. A program néha kissé úgy tűnt, hogy belassult (lehet, hogy kicsit sok a gépemnek a FullHD? – C2D@3.16GHz, 4GB RAM, 9600GT), de a tv-nek ehhez semmi köze. Persze így is taroltam :DDD Nem játszok komolyan, csak szórakozásból. Ha nincs túl sok klán szintű játékos, akkor általában egész jó eredményekkel. :)
    A kép szinte kiugrik a tv-ről, annyira élénk és eleven minden. Nem láttam hibákat a sötét részeken sem (állítólag ez szokott probléma lenni).
    Én is nézegettem a B650-es szériát, de az MM-ben horrorisztikus áruk van (a 40 colos 340ezer volt). A lag miatt egyébként is kizártam a Samukat. Mivel számítógéppel fogom használni egyébként sem érnek az extra feature-ik egy fabatkát sem számomra. Mielőtt letámadnak a B650 tulajok még egyszer: SZÁMOMRA! :R
    AMATŐR: A 100Hz nem kellene, hogy hiányozzon… Mindenhol azt írják, hogy kezd a kikapcsolásával, ha nem akarsz szaggatott-elmosódott képeket. A W4000-nek VALÓDI 24Hz-es üzemmódja van (meg is jelenik a kiválasztható frekik között még a COD-ban is, bár még nem próbáltam ki), ezért állítólag tökéletesen jeleníti meg a Blue-Ray anyagokat.

Aktív témák