Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
EasyLife egy figyelmeztetést elkönyvelhetsz magadnak. Ha akarod ott az apró, szakmai topicot ne firkálj össze ilyennel, ha kérhetem.
Soirée...
-
Dexar007
veterán
Amúgy itt miért nincs szó az új philips tvkről?
Egyik legjobb márka,és szerintem a legdizájnosabb lcdk közé tartozik:Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Nah akármilyen jó a philips , megszületett a végleges döntésem:
LE37A656A1FCsak per pill a szétrobbanás határán vagyok mert valahol azt írják h dinamikus kontraszt: 15000:1 máshol 35000:1 sőt 50000:1 -et is láttam mi az igazság?!
Illetve mennyire döntöttem jól? : )Give me your cum,bull!
-
Mushroom
tag
-
Dexar007
veterán
Nah most pipa vagyok magamra..minek vettem meg ezt a szart:/
Hálisten még nincs itt,csak vate...-n valszeg én fogom nyerni a licitet , és jönni fog a negatív mert "bocs mégsem kell", pedig már 1hete nézegetem ezt a tv-tGive me your cum,bull!
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
LG márkájú, 32LG2000 típusú TV-m van, sajnos nincs rajta audio kimenet, ami most elkezdett hiányozni, lévén, hogy 3 hónapos a kisfiam és jó lenne, ha nem zavarnám, de tudnék tévézni Az a kérdésem, hogy létezik-e pl. SCART-ról átalakító kütyü, ami csinálna nekem egy sima jack kimenetet, amibe a fejhallgatómat csatlakoztathatnám? Hifim van, oda át tudnám vinni a TV hangját, de sajnos 3 méterre van a TV-től a hifi, ráadásul a kanapétól is messze van, így először kábeleznem kéne sokat a hifiig, majd egy még hosszabb kábellel kéne vinnem a kanapéig a fejhallgatót. vezeték nélküli fülest most nem vennék
Előre is köszönöm,
üdv,
Gábor -
Alex91
félisten
válasz Dr. Oid #32764 üzenetére
Kell 1 ilyen: Scart adapter
Meg egy olyan kabel, aminek az egyik vegen ket RCA csati van, a masik vegen meg egy jack anya.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Dexar007
veterán
válasz luciferk #32773 üzenetére
Miért gondolod azt h azért mert 2009-es akkor jobban is mutat?
Ez 5-ös szériás, amit venni szeretnék az meg 6-os de "régebbi".. vagy 7-es viszont ugyancsak "régebbi" de szerintem nem feltétlen kell rosszabbul mutatnia, sőt ...szerk:egyébként jöhetnek az olcsó webshop-ok/boltok priviben várom őket ..de közösbe is mehet. Utoljára 1.5éve néztem ennyire a tv-ket akkor vettük ugyanis a lenti LE40R82-t,kicsit le vagyok maradva.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Nah most még valami jutott eszembe,a samsung LE37A6xx ugye 2008-as modell azt mondtátok, vagyis DLNA ,usb,internet@tv,100hz kilőve?
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Symbio #32776 üzenetére
thx
Még az érdekelne h létezik e olyan bolt ahol 3részletben fizethetek?
Mert régebben mikor vettük a tvnket 260 volt, és úgy oldottuk meg h befizettünk 160k-t így még tartoztunk 100-al de azt 3 részletbe vagyis 33valamennyit fizettünk havonta 0%thm 0% kezelési költség gyakorlatilag annyi h 3részletbe fizettük ki szó szerint.
Valami ilyesmi érdekelne , viszont sima hitel teljesen kizárva, nem szeretnék egy 160k-s tvből 200-ra kijönni törlesztés végére...Give me your cum,bull!
-
FRN
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen, mert azt hiszem becsődöltem a PC összekötésben.
Ha engedélyezem a Clone módot a kép 16:9 auto módban szinte bármilyen felbontás alatt szépen megjelenik, de 1920*1080-ban szellemképes, és kilóg a képernyőről.
Persze a képernyőhöz igazít opció legalább a kilógást megoldaná, de akkor meg gondolom a natív módnak mondhatok búcsút.
Ráadásul ez a szellemkép dolog is nagyon bosszant. Pedig HDMI kábelből is egy 10.000 Forintos aranyozott 1,3 képes szerkezetet vettem.
Az már csak hab a tortán, hogy hiába kötöttem rá a 9600GT-t az alaplapi SPIDF kimenetre, a TV meg sem mukkan.Ha valakinek van tapasztalata, nagyon megköszönném.
LE32B530
Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
Dexar007
veterán
Kúhúm azt hiszem megoldódott , vatera kilőve, összes magyar bolt kilőve .
[link]Nyugodtan át lehet számítani magyar forintba.
Give me your cum,bull!
-
-
FRN
tag
Ja igen!
Természetesen a HDMI1/DVI-re van kötve a bemenet, és a képfrissítés 60Hz.
Amúgy jobban nézegetve úgy tűnik, hogy érdekes módon a képernyőhöz igazít a natív mód, de a szellemkép dolog továbbra is aggaszt. Van belőle 3-4 különböző irányban 2 karakteres távolságban. Mivel az egéren és a feliratokon látszik a leginkább, először azt hittem, hogy árnyék, de aztán megnéztem. Ez bizony nálam ki van kapcsolva.Én hiszek benne, hogy az idegenek köztünk élnek. Ma is csupa idegennel utaztam a metrón...
-
Petiqe
tag
Tudnátok nekem 40" vagy annál nagyobb full hd lcdt mondani aminek nem rohadtul nagy az input lagja ? Pc mellé kéne játékhoz meg filmekhez (mkv) és picit tvzni is (sd főleg).
Okos pilóta nem katapultál alagútban...
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
LCD TV vásárlás ügyében fordulnék hozzátok. A mostani TV-m már az utolsó napjait húzza. (kb 10-15 éves) Olyan 100-150 ezret szeretnék rászánni, nem kell nekem 40 colos, de azért TV-t sem 1 évre veszünk. Nagyrészt műsorokat néznék, tehát nem DVD-PC-re lenne kötve, de időnként arra is. A jövőre nézve legalább HD Ready kéne, bár nem tudom, érdemes-e Full HD-sat venni. Főként a HD adásra gondolok, mivel tudtommal az még nincs Magyarországon, bár vannak ezek a műholdas digitális csatornák, azok mit takarnak? Pl én a digikábelnél vagyok, és ott van digitális műsorszórás, csak nem tudom mi az...
Valaki fel tudna világosítani a témáról, és tudna mondani az elvárásaimnak megfelelő tv-t?
Előre is kössz! -
Dr. Oid
aktív tag
válasz Alex91 #32766 üzenetére
szia,
ez már kicsit off lehet, de megkérdezem:
megvettem a scart-rca átalakítót meg az rca-jack átalakítót, van hang a fülesemben végre, de sajna csak full hangerőn. ha jól látom a dolgot, ez normális, hiszen a scart alapvetően arra van, hogy vidót, dvd írót, hifit, stb. tegyünk rá és majd azon állítsuk a hangerőt, de így nekem kellene mégiscsak egy kis erősítő vagy ilyesmi, vagy egy olyan fejhallgató, amin a hangerőt 0-tól 100%-ig lehet állítani? vagy létezik vmi egyszerű hangerőszabályzó basz, amit a füles elé tudnék dugni?
mindig újabb kérdések merülnek fel, mihelyt vmi megoldódik :S -
Drizzt
nagyúr
Hali.
Úgy néz ki most lesz lehetőségem beszerezni egy új tvt, s akkor már fontos lenne, hogy két hét múlva ne kelljen cserélni, szóval nézelődök itt, s vannak kérdéseim, konkrétan ilyen igényekkel tudnátok ajánlani valamit?- full hd
- 32 col, esetleg lehet több is.
- dlna, ami tuti jó video lejátszásra
- minél jobb fekete szín.És kérdések, amiket nem tudok abszolút:
1. 100, vagy 120Hz-nek van értelme? Mivel jobb, mint az 5(6)0-es?
2. DLNA-t valaki próbálta már win7-tel? Elvileg ha rányomsz valami play to device gombra, akkor vagy a videót lejátssza a tv úgy hogy maga dekódolja, vagy ha nincsen benne megfelelő dekoder, akkor a win7 átkódolva küldi át a videot neki. Működik ez a gyakorlatban?
3. A mostani alap UPC-s adások hogy néznek ki a FullHD tévéken? Digitális mennyivel jobb? Megéri a havi +1K-t? Mi a helyzet a 4:3-as adásokkal?Tudom picit sok kérdés, de részválaszoknak is örülnék. Amúgy eddig a Samsung tv-k tűntek legszimpatikusabbnak technikai leírások alapján.
I am having fun staying poor.
-
-
Capella
senior tag
Íme egy bulvár cikk az Indexről, olyan tesztféle. Gépeknek készült a jövő tévéje
Csak azt nem értem, hogy aki ennyire analfabéta a technikához, hogy fordítva teszi be az elemet, meg összekeveri a magszűrést a MAC-szűréssel annak minek adnak tesztelésre ilyen technikákat.
Vagy valójában ki írta a cikket? Ha nincs a végén az elem mizéria, még talán azt mondtam volna, hogy Gizike felülbírálta a gépelésnél, mert így ennek legalább van értelme. Lásd hippodrom. -
ERPY
őstag
Nemtudom új-e, vagy csak nekem új, de megjelent a youtube a kiválasztható widgetek között.
Nekem eddig nem volt, és most van. -
Mushroom
tag
Nem tudja valaki, hogy Philips tv-nél (5604H) hogyan lehet átállítani az országot, ha egyszer már beállítottam? Mert nem találom és így nem nem tudom beállítani a DVB-C-t.
-
cotag
senior tag
Ma délután megyünk az apósommal tv-t venni a tescoba, a keret 120k lenne. Valaki tudna segíteni, hogy ebben az árban mi lenne a legjobb választás? Csak tévézésre lenne használva, semmi másra... Valami orint nézet az öreg, de az gondolom nem egy túljó választás lenne. (azért tesco mert más nincs a környéken és Pécsre már nem akar menni...
-
Mushroom
tag
-
anonymus89
addikt
válasz Drizzt #32790 üzenetére
Hali!
Szerintem ha dlna-s tv-t akarsz a samu tökéletes arra a célra.
Amit tudok, a fekete az tényleg fekete, a 100hz szerintem igenis számít és szemkímélőbb.
Nos a upc-s sd adás fullhd-n szerintem egy kicsit ramaty, bár ez nálunk annak is betudható, hogy a kábelünk volt vagy 8 éves. Pénteken köttettük be a digitálisat és azt kell mondanom jóval szebb lett, élesebb kép valamint a színtelítettsége is nagyon jó lett.Bár nekünk úgy volt, hogy telefonáltak nem-e érdekelne a digitális ugyanis lejárt a hűség a tv, internet és telefon előfizetésről is. Így mivel újra megrendeltük mind3 szolgáltatást, olcsóbban adták a tv-t meg az internetet is.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Drizzt
nagyúr
válasz anonymus89 #32797 üzenetére
Hali, kösz az infokat, elmentem ma szemezgetni a cuccokal egy mm-be, igazából semmitől sem estem hanyatt.
Viszont az említett 32b650-nél rögtön találtam egy kizáró okot: az a fránya tükörrel bevont felület. Nálunk ilyen moncsi nem jöhet szóba, olyanok a fényviszonyok. Nincsen ennek a monitornak tükörmentes változata?
Más: láttam egymás mellett 50, 100, 200 Hz-es monitort, s ez alapján egyételmű, hogy nemhogy a 100, de a 200 Hz is látható javulást hoz, a 100 Hz azonnal szembeveri az embert, hogy mennyivel folyamatosabb, 50 Hz láthatóan ugrált picit, bár nyilván a videoforrástól is függ.
Szóval a frissült kívánalmaim:
- Full HD
- DLNA
- 100 Hz
- Nem tükörrel bevont felület
- Márka tökmindegy
- Méret is kb.
Max. ár: 200e forint.Esetleg philipsből, vagy lg-ből vanvalami dlna-s?
I am having fun staying poor.
-
Dexar007
veterán
válasz Drizzt #32798 üzenetére
Én is hazaérkeztem a "túrámról"
Voltam az MM-ben meg az electroworld-ben szemügyre vettem vagy 200+ tv-t , és azt kell hogy mondjam h szerintem már szinte az összes ugyan úgy mutat...
PL LG50"PQ3000 MMben 240 volt mellette Pana 50X10 399k, különbség nuku , odahívtam az MM-es "szakembert" h árulja már el h mennyivel tud többet a pana , aztán mondja h kb semennyivel és h az LG kevesebbet fogyaszt ... ebből az következik h azért 400k mert PANASONIC és nem pedig LG ..vagyis a márkáért nyugodtan kidobhatsz +160k t ...
Én is néztem amúgy azt a samsungot , az egyik kiszemelt áldozat volt csak éppen 37"-os változatban de amúgy szerintem nem olyan gáz az a "tükörbevonat",de mondjuk nem tudom milyen fényviszonyok vannak nálatok.
Ajánlotta még az eladó az LG37LH5000-et , 80k-val olcsóbb mint a samu 230 volt asszem,tükörbevonat nincs 200hz viszont van és ugyan azt tudja mint a samu 37B650.
Talán 32"-osba is van.szerk: van 32"-osba [link]
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók