Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz bwoay #15661 üzenetére

    "A Sony SMART annyira nem nyomós érv, miután kiderült,
    hogy mi vagyunk a hüjék, és a Panasonicokon is van "valós" képarány,
    ami legalább olyan jó. Vagy hasonlóan jó."

    Ez jó hír, és kezdené is kiegyenlíteni a dolgot nálam a Pana felé. Csak az picit kisebb, ami még hagyján, de ugye mpeg2 only. :O
    Igen, az a nyüves mpeg4 tuner probléma még mindig ott van. Az addig rendben van, hogy már most is van egy GCR 300CX set-top-boxom ami mpeg2-es (persze nem HD :DDD ), és aminek csak scart meg kompozit kimenete van.
    Na most, ha HD jelet, adást akarok az ingyen sugárzotton kívül, az azért elég vaskos összeg havonta. A HD set-top-box bérlet valami 2300.-, plusz a választott HD csomag, amiben ráadásul még alig van néhány ilyen csatorna, ha jól tudom.
    Amennyit tévézek, lehet, hogy nem is volna még érdemes LCD tévét venni, de talán mégis, mert az analóg vagy az SD digitál adás képét is jobb lesz azért. (Meg van egy speciális más szempont is, amiért mégis igen.)
    Egyelőre meg ha HD adást is akarok, így próbából elég lenne, ami az éterből ingyen jön. És egyre több fog jönni. Azután meglátjuk. ;)
    Persze nevetségesnek tűnik, hogy az ember vesz egy többszázezer forintos TV-t, utána meg smucigoskodik és szinte csak egy dróton jövő ingyenjelet akar fogni. :U
    Ha nincs a TV-ben mpeg4 tuner, az mégiscsak olyasmi, mintha csak egy monitort vennénk, és kb. ugyanaz, mintha a CRT TV-kben nem volna analóg tuner, hanem azt külön kellene megvenni.
    Vagy aki hosszabb távra gondolkodna, ma még mindig ne vegyen semmit??! :F

Aktív témák