Aktív témák

  • Cifu

    félisten

    Fitusm:

    Látni látható, de annyira nem vészes szerintem. Az persze tény, hogy ha fontos a betekintési szög, akkor nem a legjobb választás. :(

    Az A55x és az A65x között a különbség elég komoly, ha a tükröződő képernyő nem zavar, akkor szvsz mindenképpen megéri az A65x.

    Gee_1985:

    Én volt, hogy ha nem is egy huzamban, de egy nap 12 órát ültem a Word és net előtt. ^^

    Válaszidő terén szvsz 8ms is untig elég, 5ms-os csak pár gyártónál van, ez mondjuk kínosabb dolog.

    LCD TV esetén a képfrissitésnek ilyen szinten nincs értelme, ez nem CRT TV vagy Plazma TV, éppen azért jobb az LCD TV, mert a képe állandó, nyugodt, csak akkor változik egy képpont fényereje és színe, ha a kép változik, de nem vibrál. A 100Hz csak a mozgás-interpolációnál jelentkezik, szóval max. filmnézésnél látod előnyét, a bemeneti jel max. 60Hz-es lehet. A nickem alatt logout blog, benne LCD TV alapozó, olvasd át szvsz.

    Antibá

    Az A656-os nem csúcs készülék, hanem felső-közép kategória tehát kb. a 7-es Philips szériával van együtt. Felette lesz még az A750, de a Samunál a csúcs jelenleg az F96, majd augusztustól az A950 lesz, utóbbi kettő LED háttérvilágítású modell.
    Az A656 és a PFL7603-as amúgy nem lehet tisztán összemérni, hiszen a Philips Ambilight-os, viszont nem rendelkezik 100Hz-el, tehát inkább a PFL7403-assal lenne illendő összevetni.

    Amúgy én ezért rühellem a pontszámos alapon való összevetést. Kizárt, hogy reális legyen...

    Symbio:

    Miért ne lehetne? Elég arra gondolni, hogy milyen különbségek lehetnek a beszerzésnél...

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák