Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
A hd ready-s tv-knek 1366x768-as felbontásuk van (amúgy maga a hd ready azt jelenti, hogy bármilyen hd felbontású tartalmat meg tud jeleníteni, függetlenül attól, hogy a megjelenítőnek mekkora a felbontása). A tiéd nem 16:9-es arányú, de ettől függetlenül mindent megjelenít.
Ha tft monitorod van, akkor szerintem hagyd 60Hz-en, ez a legegyszerűbb. Ha crt-d, akkor lehet, hogy nem tudja 75Hz-en megjeleníteni azt a felbontást (bár akkor teljesen elmenne a kép). Lehet még driver, és kábel gond is (ezek csak tippek, nem vagyok benne eléggé jártas).[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz Arnold12 #530 üzenetére
Lehet, hogy másik kábellel való összeköttetés esetén jeleníti meg ezeket a felbontásokat a tv. RCA, S-Video, vagy SCART, nem tudom. Ha van HDMI kimeneted a vga-n, akkor csak simán HDMI kábellel kösd össze. Ha csak DVI kimenet van rajta, akkor egy HDMI kábellel, és egy DVI-HDMI átalakítóval tudod összekötni. A DVI kimenetnek és az átalakító DVI felének Dual Link DVI-I-nek kell lennie, hogy tudja vinni a hangot is.
Ajánlani nem tudok tv-t, nem foglalkozom velük eleget.[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz MadBlade #529 üzenetére
Szerintem jó. Összekötheted még olyan kábellel, aminek mind a két végén egy S-Video aljzat van, csak az egyik oldalon egy Mini-Jack, a másik oldalon pedig két RCA társaságában. DVI-HDMI átalakítóval és egy HDMI kábellel is összekötheted, ha a vga-d DVI kimenete, és az átalakító is Dual Link DVI-I-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5 Pro teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.