Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Két hónap után végre kijött az egyetlen cég, aki vállalta a csőtörés megkeresését.
    Kár volt, és qrvára mindenki messze kerülje el.
    Napi díja van, mondja, ami mire kijött, minden telefonhíváskor és még a megjelenéseko is emelkedik, a vége 125.000Ft bruttóban, amit lealkudtunk 100e-re
    3 órát volt itt, abból ,5 órát fényezte magát, már majdnem kiraktuk, ha nem hallgat el.
    A nyomáspumpát felrakta úgy hogy még a saját bekötése is eresztett, és semmilyen műszert nem használva pusztán azzal találta meg a szivárgást, hogy 4bar-ra felnyomta a rendszert.
    Majd mikor kérdeztük, hogy akkor erre a gyors munkára mennyi, akkor közölte, hát a 125e ahogy az elején mondta, a napi díj akkor is napi díj, ha 2 óra, meg akkor is ha 10 óra.
    Csak azért nem lett elverve, mert leengedte 100e-re, ennyit térít a biztosító maximum, szóval elvileg ezt visszakapjuk.
    Egyébként kapott egy 10 perces fejmosást, hogy én mint vállalkozó hogy dolgozok, milyen etikussággal, és mit gondolok róla most.

    Egyelőre nem írok cégnevet, a mi településünkhöz közeli városból jött, ahol híres zöldségtermék is van. Ebből aki akarja, kisakkozza.

    Egyébként az egyik radiátor felfogató konzolja körül repedt körbe a radiátor testje, kinyílt, és ott eresztett. a konzolon és a falon felszívódott, nem látszott.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák