Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz macilaci78 #94535 üzenetére

    Probaljak valamilyen gyantabazisu alapozot keresni? Mert pl. a mapei eco prim ilyen, mig mondjuk a ceresit ct19 nem, bar ott is konkretan emlitik az OSB-t.

    Vizszigeteleshez otlet? Barmelyik folyekony folia? Ugy emlekszem van is itthon korabbrol masik projektbol, majd megkeresem, jo lenne ha azt tudnam hasznalni.

    Pamut anyagu reteg - itt tudsz esetleg konkret termeket linkelni, vagy ez mifele dolog? A Damtec katalogusban lattam a Rubber -t, mint keramialap ala rakott gumiszonyeget, de nem vagyok benne biztos, hogy ilyesmire lenne szuksegem... Nem tudom, ez itthon nem elterjedt technologia az atlag epitkezok / burkolok kozott, de nem annyira latok ra kesz megoldast (attol meg nyilvan lehet, de pl. az ipari cuccokrol semmit nem tudok). Nem tudom mennyire necces kihagyni / ilyenkor eleg-e a 'sima' flexibilis poralaku csemperagaszto - bar most ahogy nezem, egy gyarton belul is van mar ezek kozott is sokfele, amin nem tudok eligazodni... pl mapei vagy lb-knauf

    Neztem meg esetleg vinyl padlot (+valami alatetet), de ez inkabb ilyen 10k/m^2 ar korul alakulna (+akkor mar valamilyen szegely), igy ezt talan ejtem is (meg furan is mutatna, hogy mellette a falon csempe van).

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák