Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Kékes525 #93256 üzenetére

    ajánlatot tenni - nem ajánlatot tenni kell, hanem aki dönt, az nyakába veszi a várost, vagy a netet és keres. A kivitelező legfeljebb tanácsolja, hogy milyen kopásállóság, vastagság, esetleg méret mentén keresgélj, milyen kiegészítők kellenek (szegélyléc, burkolatváltó, stb)
    Majd te kiválasztod, melyik szín tetszik, ő, vagy a szaküzlet pedig segít eldönteni, melyik a megfelelő műszaki tartalom.

    Ebből szokott az lenni, hogy ő beáraz egy normál méretű, fóz és textúra nélküli Classen, neked meg egy fózolt, szinkronnyomott Paradoron akad meg a szemed valamilyen egzotikus méretben, háromszor annyiért.

    Azért kell a részletes ajánlat, hogy lásd, min tudsz igazítani.

    Tájékoztató jellegű 1,8 millió. A tájékoztató jellegű az lett volna, hogy bontás, sitt elszállítás 70k, aljzatmunka 2k/m2, laminált egyszerű alátéttel, lerakva 6k-ig, szegő 4, vagy 6 cm magas színazonos, felrakva 1k-ért, alu burkolatváltók, festés: fehér mennyezet 3k/m2, egyszínű fal, glettelve Hérával 5k/m2, ajtók, tokok felújítása 80k/db: régi festék eltávolítása, tapaszolás, csiszolás, alapozás, mázolás, kilincs csere 15k, zártest marad, FK tábla csere Schneider kismegszakítókra, Fi-relé 50k munkadíj, 50k anyag, Legrand Valena Life konnektorok fehér színben 2k/db anyag, 1k/db munka.
    Ebből már tudod, hogy kereshetsz magadnak lamináltat, kb 5k-ig van benne az ajánlatban, kilincset 15k-ig, stb.
    Dönteni ez alapján lehet.

    Ehelyett azt a forgatókönyvet követed, hogy 1,8 mFt, majd aláírás előtti percekben kezded el böngészni a netet, vagy ide beírni, hogy egy Kronopol laminált megér-e 8k-t, meg egy ajtó felújítása 130k-t. Rabolod ezzel a saját idődet, a bejáratott vállalkozóét és a miénket is, már ha abban a pár percben lesz válasz.

    Továbbra is: ha ismert, kipróbált vállalkozásról van szó, ahol a munka minőségében és határidejében bízol és neked megfelel az összeg, akkor hajrá.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák