Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz ubyegon2 #93049 üzenetére

    Ez fizika, a minimum, hogy logikus. :D

    Kapcsolj fel minden villanykapcsolót, a konnektorokba dufj valami fogyasztót (elég egy világító kapcsolós elosztó is) és a kismegszakítókat egyesével kapcsold le, majd nézd meg, hol nem világít a lámpa, nincs a konnektorban áram. Akár fel is írhatod. :K

    A kültéri egység elhelyezkedését önkormányzati rendelet és a társasház szmsz-e szabályozza.

    lemmy71: minden padló szigetel, mindnek van mérőszáma, a szabvány pedig annyit mond, hogy bizonyos érték alatt megfelel, illetve a kisebb érték a jobb.
    Mellesleg laminált parketta =/= laminált padló.

    ALgore2: melegburkolatok közül a ragasztott vinyl a legjobb padlófűtésre, majd a linóleum, klikkes vinylek 4-7 mm vastagságig, utána laminált/10 mm-es klikkes vinyl, utána ragasztott fa 10-15 mm-ig, klikkes fa úsztatva. Ebbe a sorba illeszkedik a szőnyegpadló, de abból rengeteg fajta van.
    Van ragasztós vinylhez spéci alátét, így nem egy szilárd aljzathoz kell ragasztanod, így technikailag mehet infra filmre.
    Viszont csak az említett két gyártóról tudom, hogy lehetőséget ad garival elektromos padlófűtésre, a Paradornak van parkettája is, de seggre ülsz az árától.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák