Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Morris #82685 üzenetére

    Jogos, csak kérdés, h a 2 ember mire végez azzal a 15 m3 földdel.. mert az 1 nap szerintem necces, inkább 2 nap lesz minimum. Viszont azt is érdemes megjegyezni, h a Bobcat bármennyire jó holmi, a maga 5-6 tonnás tömegével nem tud olyan precíz munkát végezni, mint 2 ember, szóval a Bobcat után tuti kell még gerebélyzni, szintezgetni, viszont valóban, ha ez a házigazdának belefér, az biztos h gyorsabban elteríti a kupacot.

    A garázsomban mint írtam a betont mi törtük fel és talicskáztuk ki, viszont volt még alatta vagy 15 cm vastag, törmelékes, összeállt föld 60 m2-en és mivel 3 embernek simán elment volna vele 3 nap mire felszedjük, kitoljuk, én megtettem és hívtam egy Bobcat-et.

    Pontosan 40.000ft kért a 10 m3 föld kiszedéséért, és ebben benne volt az is, h el is szállította az az autó, ami idehúzta a Bobcat-et. 3 órába telt a mutatvány, a végén pedig még behordott a szerelőbeton alá 3 m3 kavicsot, amit másnap lelapvibrúztunk.
    Szerintem nem kért sokat, és időben is töredéke volt, mintha kézzel álltunk volna neki ennek is, viszont tény h kellett a gép után egyengetni rendesen...

    Crytec210

    Szerintem akkor is korrekt, bár régió függő is, de napi 40.000ft kifejezetten fizikai munkára szerintem nem sok.
    Viszont arra figyelj, h ne napokat szórakozzanak vele, mert akkor már nem olyan buli neked sem.

    philoxenia

    Írta h kert és termőföld. Gyanítható, h nem anyagos földet, építési homokot, vagy sódert visznek oda. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák