Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz runner 125 #79345 üzenetére

    Azt döntsd el, hogy ilyen komoly tisztításnak csak azt akarod-e kitenni, amit el is fogyasztasz, vagy azt is, amit a mosógép, WC-tartály is kap?
    Egy ilyen szűrő áteresztőképessége általában töredéke a hálózati vízvezetéknek. Vagy raksz a rendszerbe egy tárolót, vagy olyan rendszert építesz, ami kiszolgál fürdéshez is. Épp, mint a használati meleg víz esetében.

    Munkahelyen van egy víztisztító, klórt, sókat, mechanikai szennyezőket és ezzel együtt nagyobb testű vírusokat, bacikat is szűr. A mosdó alatt van a rendszer és egy külön csapja van. Napi 190 liter a kapacitása, ami nem tűnik élhetetlennek, de a második kancsó vizet kiengedni a vízforralóba már türelmet igényel, 10 literes a tároló. Ez volt szereléssel, csappal 60k 3 éve. Azóta nem volt vízkőmentesítve sem a vízforraló, sem a kávéfőző.

    Viszont teljesen más az ilyen víz íze, önmagában egyenesen szar, viszont vele készült a kávé, tea, leves, stb kimondottan finom. :K Ezért szoktak a rendszerbe utánsózót tenni: egy kis kapszula, amin keresztülengedik a vizet, hogy a csapból már az ízlésednek megfelelő víz jöjjön ki. Viszont ez már megint vízkövet ad...

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák