Új hozzászólás Aktív témák

  • kew

    senior tag

    válasz nesa #35030 üzenetére

    Ez egy magas(abb) földszinti lakás, tehát annyira azért nincs lent, de alattunk csak a pince van. A vizes rész egy tartófal, gondolom vasbeton (bár nagyon nem értek hozzá). Kívülről semmi sem látszik, és csak télen ilyen vizes, tehát én arra tippelek, hogy nincs (vagy gyenge) külső szigetelés, és a külső-belső hőmérséklet különbség miatt izzad a vas a falban, és ettől vizesedik, kb másfél méteres magasságig a padlótól. Szaki szerint hőhíd.

    Amúgy télen valóban nagyon vizes, a parkettán is látszik, hogy fel van ázva teljesen azon a részen.

    Most a közös képviselettel anyáztam egy sort, mert nem hajlandóak kifizetni a belső szigetelést, a külsőt (ami igazán kéne erre), már fel sem vetettem. Illetve szerintük ezt meg kell szavaznia a közgyűlésnek, ami majd jövő tavasszal lesz, mert más nem jelezte ezt a problémát... :)

    Mivel ez albérlet, annyira nem tudok velük érdemben vitázni, ezért kellene valami olcsó és gyors megoldás, amivel télig javíthatunk a helyzeten, és a tulajnak se okoz nagy kiadást, ezért egy kivitelező ismerős ezt a multiporos megoldást javasolta, ami szerinte nagyban javítana a helyzeten, csak sajna ő elég drága ajánlatot adott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák