Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    Sziasztok,

    Furdoszoba falujitas kapcsan (korabban mar irtam kerdest errol). Most kezdtem el vasarolgatni az anyagokat. Statikussal egyeztetes kapcsan vegulis:
    - Ytong PEF 600x200x50 -kerul az egyik falra (vedocsovezes+konnektorok ebben kerulnek elhelyezesre)
    - Rigidur H A1 (12.5mm) ragasztasra a masik falra. Vizes helysegrol leven szo, ugye a papucsolas nem jo. Erre a tuzepen ajanlottak nekem a Mapei Adesilex P9-et amivel a rigidur-t teljes feluleten ragaszthatom a falra. Remelem jo lesz.

    Ami viszont kerdesem lenne: Mapei Mapelastic Aquadefense-bol eleg tanacstalan vagyok hogy mennyit vegyek. Irja a mapei oldala hogy .8mm a minimum vastagsag 2retegre. Majd hogy 1.3Kg/m2/mm az anyagszukseglet. Nekem 2 retegben kell kennem, az elso retegbe agyazom a Mapeband hajlaterosito szalagokat, majd egy masodik reteg. Utanna megy ra a Mapecoat4LVT.
    Volna egy 1.6x1.6m alapteruleto 2.5m magas furdoszoba. A mennyezetet ha jol tudom, nem kell vizszigetelni. Nekem eleg 1mm vastagsaggal szamolni? Lenne 2.56m2 padlo + 16nm 4 fal. Az ajtonyilast nem szamoltam le belole az kb +10% biztonsagi tartalek. Erre kellene kicsit tobb mint 24Kg. Ez igy rendben van vagy rosszul ertelmezem ezt a .8mm mininmum retegvastagsagot a 2 retegre?

Új hozzászólás Aktív témák