Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz YAS-dude #124686 üzenetére

    Hat az mar biztos nemlesz, a vezetekek ottvannak a felso sarokban. Azert szet nem bontom az almennyezetet a folyoson hogy csereljuk :D. (+kunberci): horonymaroval neki lehetne menni igen, csakhogy 5-7mm vastag a betonfedes ott mar vasat talaltunk. Statikaim meg tiltja a betonvasak atvagasat. 15x10-es a csatorna amiben lejonnek a kettos szigetelesu vezetekek, es 25mm-t log ki a fal sikbol a kapcsolo dobozanak hatulja.

    macilaci78: Es hogyan rogzitsem a leceket a falhoz? Furni nemtudom mert a kesz folyoson szetszakitja a fal masik oldalat. Kb 1.5cm-t tudok furni mielott a 45-os fal kb fele kiszakad (2.1J dewalt furokalapacs). Illetve hogy szepitsem, a padlo teljesen korben ivelt, plusz van a falban egy 75-os ajto amit eleg jol meg kell erositeni.
    a 12.5mm-re is azert gondoltam mert 10mm-es a kabelcsatorna amit beraknak szoval azt meg szepen be lehet glettelni. 2tabla rigidur meg ~15eFt.

    Hat nem egyszeru...

    Lemmy71: nem fer el. Ez a dimmer kapcsolonak a 65-os sullyesztett kododoboza. Kisebbe nem fer bele dimmer, ez viszont tullog. Ezert gondolkodtam az 50-es ytongban ami 4.5kg/tegla a ragasztoja megfogja csak itt csemperagasztora kene ragasztani. Ez okozza a talanyt. A masik oldalon meg hogy mivel ragasszak teljes feluleten gk lapot. Klasszikus esetben csak "bogyozni" szoktak ami vizes helysegbe nem szerencses.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák