Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus

    addikt

    LOGOUT blog

    Felújítás közben felmerült megint pár kérdés: a felszedett kátrányos parketta jó bármire? Nyilván van aki eltüzeli, de azon kívűl?
    'Sajnos' kész a parketta felszedés, sokkal kevesebb időbe telt, mint saccoltam. Lehet kellőképpen ideges voltam, jól esett rombolni. Most jön az alatta található beton?? felverése. Acél betonvassal simán tudtam bele lyukat verni, nem beton, inkább megszilárdult sóder. A kőműves kalapács is szépen viszi.
    A probléma: a sitt kiszállítása az udvarra. A lépcsőkre miből szoktak a szakik feljárót csinálni? Régi ajtó, deszka? Gondolom az ajtó az csúszik mint a jég, ha földes, pedig abból van pár ami nem kell.

    A kamrából felszedett mázas tégla se jó semmire? A kőművesünk nem javasolta a használatát még kerítésnek sem.
    Viszont a burkolt részt nem tudom mivel lehet felszedni. Fürdő+előszoba két külön fajta. A fürdőben legalább a burkolólap lejön, ha jól oda(b)suhintok, de az előszobainak kutya baja, minimális kis kopással túlélte a próbálkozásokat. Sima véső + kalapács, betonvas volt eddig bevetésen. Pedig totál erővel odavágtam, de csak a szilánkok repkedtek. (van védőszemüveg, meg munkaruha rajtam, erre számítottam)
    A héten még nekiesek a Hyundai HYD-3204A fúrókalapáccsal, hátha az viszi... A vésővel vagy a hegyessel érdemes ezeket felverni? Ha nagyon nem megy akkor rábízom a kőművesekre, de iszonyat pénzeket elkérnek minimális munkákért. Szóval inkább sk. A beltéri tégla/ytong vakolás is aranyárban megy... komolyan elgondolkodtam, hogy minek tanultam ennyit, ha 3x annyit keresnek, mint én. Végül is a garázs vakolata is jó lett, ezt még megfontolom.
    Köszönöm a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

Új hozzászólás Aktív témák