Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Lauda #104898 üzenetére

    A kétféle klikk elvileg ugyanúgy tart, gyakorlatilag a gyrtás minőségétől függ, nem lehet általánosítani.
    A 2G a beütős, az 5G a billenő. Előbbit a hosszú oldal mentén lebillented és a rövid oldalánál fogva ütöd be az előző szálba. Egyrészt kell hozzá egy ütőfa, ami az ütés erejét úgy viszi át a laminált padlóra, hogy az ne sérüljön, másrészt ugye a hosszú oldal mentén a HDF a HDF-en súrlódik. Lerakni meg azért nem sikerült, mert az illetőnek semmilyen jártassága, fogalma nem volt a témában.
    A 2G, 5G a honlapon ha nincs is jelezve, a csomagoláson biztosan ott van. Amúgy a kiállított padlószálon az 5G esetében az egyik rövid oldalon van egy majdnem teljes széleségében végighúzódó műanyag nyelv.

    5 mm alátét: ha puha, akkor terhelésre enged, a laminált klikkje pedig nem bírja a függőleges terhelést és elenged, eltörik. Ne habfólia legyen, hanem kemény, legalább parafa, vagy XPS. Táblás alátltekkel kapcsolatban gyakori panasz, hogy nyikorod, serceg a padló: ahogy a táblák egymáshoz érnek és lépsz a padlón, súrlódnak egymáshoz, azt hallod. Tekercses alátétnek nincs ilyen hangja.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák