Új hozzászólás Aktív témák

  • Faby

    senior tag

    Vasárnap (nov 14) töltöttem fel az anyagot (jól megkavartak, még október közepén megcsináltam a számlaösszesítő Excellt, aztán láttam, hogy nem az kell, hanem az űrlapra kell újra egyesével bevinni a számlákat), hétfőn hívtak, hogy lemaradt a saját és a nejem lakcímkártyája, azt gyorsan pótoltam (e-mailben az ügyintézőnek, nem a honlapon), tegnap megkaptam a támogatói okiratot, innen 5 nap, és utalniuk kell. Nem kötözködtek, a teljes kért összeget megítélték.
    Nem tudom, volt-e valakinek hasonló gyors, de én nagyon meglepődtem.
    Azon meg méginkább, hogy debreceni ingatlanra Szombathelyről hívott az ügyintéző, és a támogatói okiratot is Szombathelyen keltezték.

    #2223xcrider:

    Én úgy csináltam, hogy beírtam időrendi sorrendben az előleg számlá(ka)t, a kifizetett összeggel, és utána a végszámlát szintén a kifizetett összeggel. Volt nekem is, hogy különféle kavarok miatt két előleg számlám volt, ami lefedte a teljes összeget, így értelem szerűen a végszámla nullás volt. Vagy ha teljes előleget kértek rendeléskor, ott is 0 összeggel írtam a végszámlát, hiszen akkor semmit nem fizetem.

    #2224bb71:

    Ha az előleg számlát nem írod be az összesítőbe, akkor a végén nem stimmel az összeg. Pl esetemben volt két előleg, összesen kb 350 ezer Ft értékben, a végszámla meg 0. ebben az esetben az a 350 ezer Ft hiányzik az elszámolásból.
    Vagy esetleg úgy értetted, hogy a végszámlán szereplő, az előleg(ek)kel nem csökkentett értéket írod be? De a számla végösszege, a fizetendő nem az. Nem tudom, ez mennyire kavarja meg őket.
    Én a fentebb leírtak szerint csináltam, és elfogadták.

    A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

Új hozzászólás Aktív témák