Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Van itt olyan aki lakásban tart jószágot?
2 hét múlva lesz egy vendégem (de lehet hogy fél évig is itt lesz, vagy végleg), eddig kertes házban volt, igaz általában éjjel bent aludt a házban (westie...)Viszonylag szobatiszta, de ha melózok (ami gyakorlatilag 11 óra nem itthonlét), akkor félek nem fogja kibírni. Kérdés hányszor kellene levinni 1 nap.
Már 3 éves, gondolom ilyenkor már nem nagyon lehet taníthatni, de majd próbálkozok vele.
Sajnos nincs más lehetőség, idegennek nem adom. Vagyis nem sajnos, mert állatbarát vagyok, csak tartok a kialakult helyzettől
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
törölt tag
válasz runner 125 #9356 üzenetére
köszi srácok, amúgy ja
-
titán
-
fero02
nagyúr
Winner_hun, Lauda: Szépek.
-
kircipeti
senior tag
válasz Winner_hun #9404 üzenetére
Jofelek. Az a vizbol kijovos valoszinuleg azelott van, hogy megrazza magat.
Lauda: Roni batyo odaver rendesen! Foleg az utolson.
-
Bibby
addikt
Kutyát mindig lehet tanítani, csak kiskorában könnyebben rögzül.
Napi 3 séta kell legalább, fél óra minimum, reggel, délután, lefekvés előtt. A délutáni még jobb ha hosszabb, kimozogja magát.
11 óra nagyon hosszú idő, főleg így hirtelen. Vécét azért ennyi ideig bírja talán, de nem is ez a fő gond, hanem hogy mit csinál egyedül a lakásban. Lehet elkezd rombolni, rágni, nyüszíteni, ugatni. A lényeg a séta, futás, játék. Minél jobban elfárad annál kevésbé marad energiája ezekre.
Mindenképpen fokozatosan kellene rászoktatni, először 10 percig legyen egyedül, fél óráig, egy óráig, két óráig...lássa hogy elmész, de vissza is jössz. Legalább egy hetet rá kellene szánni erre.
Nem álltatlak, nehéz lesz, de fokozatosan, szabályokhoz ragaszkodva kezelhető minden.
Végül itt egy könyv, ebben minden lényeges le van írva, rágd át ha tényleg jól akarsz a kutyával együtt élni.Ελευθερια η θανατος
-
Tomics
addikt
Köszi. Vajon arra meg lehet tanítani még valahogy, hogy póráz nélkül sétáltassam? Mert volt amikor kiszökött és 20 percig kergettem a faluban akármit csináltam elszaladt előlem...aztán odament egy idegenhez aki lefogta addig amíg odaértem. Mondjuk városban nem valószínű hogy elengedném még ha rám is hallgatna, mert sok az idegen eb és ez a fajta nem az a barátkozós fajta, nagy önbizalma van és nekimegy ey pitbullnak is sajnos
Valszeg a 11 órában 1x ki lesz engedve szóval ezt már megoldottam, meg nem lesz teljesen egyedül. Hát kíváncsian várom, majd megírom a történéseket. Bár úgy látom itt főleg német juhász tartók vannak szóval nem biztos hogy érdekli őket
PH! addikt since 2004
-
Bibby
addikt
Itt nem is az a lényeg hogy póráz nélkül menjen, mert annak nem sok értelme van. Egyszerűen ahogy látom nincs megtanítva a behívásra. Ez lenne a legalapabb egy kutyánál, szóval erre nagyon rá kell feküdni, első dolog legyen. Neve azért biztos van.
A másik meg hogy szocializálni kell, más kutyákkal összehozni, ez szintén fontos, nem függ kutyafajtától, nevelés kérdése. Kell keresni kutyafuttatót, vagy nagy zöld teret, és ha a behívás megy akkor nem lesz gond azzal sem hogy elengedd.Ελευθερια η θανατος
-
kenwood3
addikt
Köszönöm nektek
Az normális ha a kan kutyámnak rettentően hullik a szőre míg a szukának meg alig?[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
-
Adonimus
senior tag
Valamelyik nap Panda bele harapott a lábamba. Sosem csinált még ilyet. Kinyitottam az ajtót és ahogy meglátta, hogy a postás az, az én lábamba harapott. Érdekes gondolkodás.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
fero02
nagyúr
válasz Winner_hun #9429 üzenetére
Hova?
-
kenwood3
addikt
válasz Winner_hun #9434 üzenetére
Ja
Tőlem is messze van kb 300 km
(#9436) fero02 már leesett[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Winner_hun #9437 üzenetére
Na nem is magam miatt. Az már a kutyának is sok(k) lenne.
Vmi Tisza melletti helyre szívesen elmennék. Az kb félút lenne sokunknak és annyit a jószág is kibírna simán.
kircipeti: Tied hogy viselkedik társaságban?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz kircipeti #9439 üzenetére
Köszönöm ! Annyira azért nincsenek jóba a lány nem igazán szereti ha a fiú a közelébe van túlságosan . Na meg a lány egész nap csak lustálkodik alszik( hízik is , most eléggé "elhizott") míg a fiú reggeltől estig pörög így nem sokat foglalkoznak 1mással . A Fiú labda és mindenféle rovar megszállottja ami repül és 1 percre se áll meg miattuk
-
kircipeti
senior tag
A kanokkal gondjai vannak. Ha valamelyik ramordul, akkor egybol menne neki. De az sem ritka, hogy O kezdi a balhet...
kenwood3: az latszodik, hogy a szuka kicsit husibb. Az enyem inkabb csak delkorul komal be par orara. A cserebogarakat imadja vadaszni, ugy oli meg oket, hogy a foldon belejukdorgolozik
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz kircipeti #9442 üzenetére
Hát igen elhízott de ezt most szedte fel amióta nem hordom őket csavarogni, a télen rengeteget jártunk a mezőkre futni, erdőkbe stb.. ! Most meg nem tudom hordani illetve nem merem a rengeteg kullancs miatt ! A fiú sokkal többet eszik mégse hízik el mert állandóan mozgásba van a lány a lustasága miatt hízik
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz kenwood3 #9443 üzenetére
Ja még az is lehet , hogy nem dagi hanem hasas mert nem vagyok biztos benne , hogy nem pároztak a múltkor mikor tüzelt a szuka . Én mindent megtettem , hogy ne legyen az de nincs kizárva ez a lehetőség sem
De remélem nem az nem szeretnék családotMi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest