Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
válasz Telomanikus #8401 üzenetére
Hozzászólásokban szerinted mit írnak le, ha nem a véleményüket?
Itt pl. egyértelműen meg van fogalmazva. Rajtad áll, ha megtudod nevelni, akkor nem kell. Ha szófogadatlan, akkor vigyed.
Fél éves koráig kutyaovi, aztán rendes suliba is, bár lehet hogy a francia bulldognál másképp van... -
Eagl3
veterán
válasz Telomanikus #8399 üzenetére
Vidd el bátran, kezdő kutyásnak különösen ajánlott. De mindenképpen olyas valakihez menj, aki érti a dolgát.
-
V.Stryker
nagyúr
Általában reggel és este kell vinni őket, de még úgyis be fog szarni, míg nem tanulja meg.
Ha hat hónapos, akkor szvsz 3 szor ennie kéne naponta egyéves koráig, de minimum kétszer. A kajaadag meg rajta lesz a kaján, de mondjuk k.rva nagy mértéket írnak, én a felét adom és még azt sem mindig eszi meg. Hát nincs is akkora bele a kutyának,hogy egyáltalán elférjen benne a gyártó ajánlott mennyisége.
Telomanikus - Csak annak nincs nagy nedvszívó képessége és a szagot is rendesen engedi. Szerintem egy ekkora kutyának egy ilyen csomag pelenka elég két hétre és nincs egy ezres.
[ Szerkesztve ]
-
-
kircipeti
senior tag
A zsakos nekem is eszembe jutott, de nem gondoltam volna, hogy valaki be is irja
ló úr: grat hogy igy ismeretlenul elhoztad! Meg a nemet sem nezted meg Csucs
Egy csivavat mar en is lottem, szerintem ilyesmi lehet:
Nem tudom, hogy mennyire pici meg, de azt tudom, hogy a fejet nem szabad neki nagyon nyomorgatni.
-
public73
senior tag
OMG!!!!
beteg ez a kutya?????
vagy ez a természetes nézése??????
egy kicsit lidérces, nem hiszem, hogy valaha hozzá tudnék szokni, ehhez a fajtához.....
de biztos bennem van a hiba....
ő az én kutyám, valahogy "kutyább" kinézete van akárhogy is vizsgálgatom....de mindenesetre le a kalappal előtted, hogy bevállaltad....
egy biztos, hogy sokan meg fognak "csodálni" az utcán, ha sétáltok! -
public73
senior tag
válasz kircipeti #8445 üzenetére
9 és fél hónaposan jelenleg 38kg, de fogyózunk már legalább 1 hónapja.....
39,5kg volt, de lekövérezték!
szemre sokat vékonyodott, a kajaadag felére van visszavéve, de a súlyán nem igazán látszódik meg....
ő ilyen "husika" fajta.
a folytó a nyakában csupán díszként szolgál, ezért nem is figyelek rá, hogy teszem fel.
ha valóban (kutyasuliban) kell rá, akkor az egysorosat használom...
ez a kétsoros szart sem ér, viszont szépen mutat nyakláncként a nyakában!
a Te kutyód cirka 42-45kg súlyban lehet így első ránézésre, gyönyörű jószág!!!!! -
kircipeti
senior tag
válasz public73 #8446 üzenetére
Ulve nem lehet latni, hogy mennyire husika. Felulnezetbol ha van egy kis horpasza, akkor okes. Szerintem ebben a hideg idoben ilyen drasztikusan ne fogyiztassad, csak szepen aprankent. Nagyjabol 1.5 eves koraig kell "szuken" tartanod, hogy ne nojon meg hamar, ne menjenek szet az izuletei, aztan lehet dozsolni es izmot rakni ra.
Nekunk is van ketsoros, de eleg hamar rajottem en is, hogy kidobott penz volt. Nekunk az egysoros van benne allandora, de akkora szore van, hogy alig latszodik ki.
Kozel sincs annyi. Holnap tenyleg raultetem a merlegre, mert en is kivancsi vagyok. Most erezhetoen van rajta egy kis fognivalo.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Mai képeink Amperral.
i9 / 4080 / 32"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest