Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Mi lehet annak az oka hogy a kutyám nem hajlandó bemenni a házába? Este szépen 'beágyazunk' neki, de szinte rögtön az összes rongyot kihúzkodja az ól elé és oda fekszik le. -5 fokban se megy be inkább ott vacog előtte.. kb. 3 éve megvan az ól és eddig nem volt ilyen gond, most ősszel tűnt fel hogy ezt csinálja.
Egy angol cocker spánielről van szó
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Winner_hun
titán
válasz Motion_Blur #8053 üzenetére
Ez a kintalvás a mínuszban nálunk is előfordult már: [KLIKK]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
fero02
nagyúr
Enyémnek is van háza, nem is kicsit, vatta új (első tulaj, nem dohányzó), nem is kennelben van (h amiatt ne menne be, mert tudja h be lesz zárva) és eddig egy kezemen meg tudom számolni, h hányszor aludt benne. A napokban is amikor volt ez eső, akkor bőrig volt ázva (de tényleg, 1 mm^2-nyi száraz hely nem volt rajta) és akkor is kint volt végig. Utána meg este feküdt a járdán, vacogott, nyüszögött h fázik és még ekkor sem ment be.
Az meg h hogy néz ki a fal a járda mellett, meg a folyosón a könyöklő ahova fel szokta tenni az első két lábat...atya ég. Majd csinálok képet, borzasztó.
Viszont a többi juhászos képeit, qrva irigy lettem. Megnőhetne már az enyém is...
-
titán
(#8050) sp@rtan Koszi! Latom nyomul a hoban a Szurok is.
(#8052) deicide Bombazo a kolyok! Megy a terror a nagyfater ellen.
(#8053) Motion_Blur Fene tudja mitol van, de ne aggodj, majd ha fazik bemegy.
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Kis jacki játszik
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
total90
veterán
Az enyém meg akkor alszik kint, ha esik... nem nagyon éri eső a boxban, de ő épp oda megy. Szakadó esőben ott élvezkedik, nem, hogy bemenne a házába... hidegben is, mert még nyáron megérteném. Bolond ebzetek
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
sp@rtan
senior tag
válasz total90 #8062 üzenetére
Szuroknak meg van egy bazi nagy háza, szomszéd kutyustól örökölte. De ő se nagyon megy bele, inkább olyan helyekre fekszik ahol lát minket, vagy közel van. De ha meg van kötve, akkor mindig belemegy. Amúgy mostanában az ajtóban fekszik, 3 oldalról védett, közel van a kapuhoz, és oda van rakva a kis takarója. Múltkor olyat produkált, hogy a friss,hideg hóba lefeküdt aludni, mert onnan pont belátott hozzánk az ablakon...
-
titán
válasz Motion_Blur #8066 üzenetére
A Roni bevackolta magat rendesen a kecoba. Elobb szelloztettem, odajott az ablakhoz, megsimogattam es mar huzta is vissza a belet.
-
iwu
addikt
válasz Motion_Blur #8066 üzenetére
Nekem a juhász azt csinálta, hogy kihúzta a takarót, és simán a fán fekszik a házban
Az idióta goldi meg még egyszer sem ment be a lakrészébe, ő mindig a bejárati ajtóban alszik. Viszont mikor leesett az első nagy hó, tök jópofa volt a tetőtér beépítés. Látszott a feljárón a macska lábnyomaJópofa képek kerültek fel megint, grat a gazdiknak!
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Telomanikus
senior tag
Aki remélhetőleg hamarosan az enyém is lesz!
-
lacos001
senior tag
válasz Telomanikus #8070 üzenetére
Ajánlom én is,remek dögök!
Drukkolok,hogy meglegyen neked is,nem bánnátok meg,és a másik kutyával sztem kijönne,tapasztalat.........
Eddigi hozzászólásaim között van sok kép és videó a mi kis "malacunk"ról !
[ Szerkesztve ]
-
Diego!
senior tag
Szerintetek mivel "tunningoljak fel" egy 7 éves komondort a fagyokra, akinek tavaly tél végén tüdőgyulladása volt (nehezen lábalt ki belőle), és félek hogy megint lesz. Kinti kutya. Minden hasznos tanácsot szívesen fogadok.
Köszönöm. -
deicide
veterán
Ha esetleg konvektorral fűtötök, mi odahúztunk egy kerti asztalt a kivezetése mellé közel és körberaktuk OSB lappal, odafekszenek a kutyák és áramlik ki rájuk a meleg, de ha valami kuckót építesz és infralámpát lógatsz be, az is jó megoldás.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Eagl3
veterán
Akkor vegyél neki jobb minőségű tápot... abban elvileg minden szükséges vitamin/nyomelem benne van, amire szüksége lehet. Senior elnevezésű tápok azok, amik idősebb kutyáknak valók. Bár nem tudom, hogy a 7 éves már ide tartozik-e, de az eledel boltban szívesen tájékoztatnak mindenről.
-
kircipeti
senior tag
-
total90
veterán
Találtam 2 nem túl régi videót a telefonomon:
-
Kidus
őstag
Komondornal a 7 ev mar senior, szerintem vehetsz neki nyugodtan olyan tapot.
Vehetsz kiegeszito vitamonokat, esetleg ha turi magan, akkor olyan napokon, mikor rohadt hideg van, azt a mellenyszeru izet, az is vedi kicsit.
Meg szelvedett hely, ahova behuzodhat, infra jo otlet lehet peldaul, de a komondor eleg kemeny kutya, ha nem beteges, renben van az immunrendszere, nem kene hogy baja legyen.
Fekvohely mindenkepp legyen neki olyan, ami rongy vagy osszehajtott pled, ne a betonon-fagyott foldon fekudjon.
Masik megoldas lehet meg melegito parna, ha van haza/kucko, rongy ala be lehet tenni, konnektorba bedug, infranal meg jobb megoldas is, kiveve ha ragcsalna a kabelt.Ennyi jut eszembe
Assuming Control
-
total90
veterán
válasz kircipeti #8088 üzenetére
Ami még érdekes, hogy csak azzal a zöld vödörrel játszik. A többi nem érdekli, de az nagyon. Meg is van hagyva neki
(#8089) Lauda
Eleinte érdekelte a dolog, de aztán rávezettem a dologra, hogy nem kellene Egyedül még a fűnyíró az, amire nem tudom rászoktatni, hogy ne bántsa. Egyszerűen neki megy a kerekének és elkezdi rágni Persze csak ha megy a gép.
(#8090) Norb3rto
Elég sokat van vele foglalkozva, mert elég sűrűn forgolódik valaki a családból az udvaron vagy a kertben és olyankor mindig vele egy kis játék... de egyébként tervben van neki egy pajti Van egy boxer tenyésztő haverom és várok egy fehér boxerreHa nincs jó, ló a szamár is.
-
public73
senior tag
szakad a hó nálunk békésben, a juhászom kinnt fexik az udvar közepén a hóban és a frissen kapott marhacsontján rágódik cirka 40 perce.......
szerintetek nem fázik??????
-1 fok lehet, a hóban egy kicsit kevesebb!!!! -
total90
veterán
válasz kircipeti #8092 üzenetére
Villany, de a szomszéd benzinesét sem szívleli.
(#8093) Norb3rto
Ja, én is láttam már és akkor döntöttem el, hogy nekem egyszer lesz fehér boxer
Más...
Ma esett a hó (végre) és Pöcök, basszus egyébként sem laza kutya, de ma duuurva, annyira pörgött, hogy nem tudtam mi van. Álltam egy helyben és a bolondja meg fel-alá az udvarban, csúszkált a szakadó hóban és próbálta megfogni a pelyheket
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest