Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Vettünk a kutyáknak Tescos zöld színű kutyatápot. 23% fehérje, 10Kg, 2400 forint.
Úgy mentek rá, hogy öröm volt nézni. Teljesen megőrültek tőle. Eddig csak egyszer kaptak kutyatápot, de az valami olcsó szar volt és nem ízlett nekik, na de ez... Még a vak kutyánk is begajdult tőle, pedig ő elég válogatós.
-
total90
veterán
Délben és este 9 körül szokott enni kapni. Majd próbálgatom még a dolgot... de régebben is csináltam és akkor sem volt semmi. Olvastam, hogy amikor még kicsi, akkor érdemes, mert megszokja és tényleg, meg is szokta. Amikor nagyon kis pancser volt még, akkor volt, hogy nem tetszett neki, de aztán megszokta...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
titán
válasz total90 #6757 üzenetére
Igen, kis koraban erdemes es kell raszoktatni, mert akkor megszokja, hogy a gazdi ott nyulkalhat esetleg es nem fogja zavarni. A Ronit is raszoktattuk es egyaltalan nem foglalkozik vele, ha belenyulok a talba, csak addig nem eszik es nezi hogy mi a palya. A marhacsontot is lazan kiveszem a szajabol, elengedi es kesz, majd ha visszaadtam neki akkor ragja tovabb.
Arra esetleg nem gondoltal, hogy egyszer, este adsz neki? Felnott kutyanak eleg a napi egy kaja, ejszaka nem is ugrandozik, ezert jo a belrendszerenek is es foleg ilyenkor, az sem baj ha egybol nem eszi meg, mert ejszaka nem romlik meg, talan enni is tobb a kedve ha kicsit huvosebb van. A Roni mar kb 1-1.5 eves kora ota napi egyszer, este kap enni.
(#6756) macikos Igen arra. Az nem kaja, hanem ballaszt, hulladek szemet. Csak gondolj bele mit kaphatsz Te a zsakban, ha 240 forint kiloja es a teskotol kezdve a fel vilag haszna is rajt van.
-
lacos001
senior tag
Hio
Na itt Ph-n ilyen is van?!Remek Pár kép kiskutyánkról,igaz már 17 hónapos....
hazafelé
először otthon
öcsémmel szunya 6 hetesen
arcolás 1
arcolás 2
fűben 1
fűben 2
fűben 3
alvás hideg padlón
KOCKA...
tv-zés anyáján
Furminátor az ami mellette van,aljszőrzet kiszedő amerikai cucc!Furminátorhoz még annyit,hogy van,small,medium és large méret,a small 8.990 ft volt,a méret növelésével,az ár is arányos....
Kb. 2-3 alkalommal 5 percig simiztük,és nincsen szinte semmiféle szőrhullás,jó a cuccos.[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz lacos001 #6760 üzenetére
Amikor öcséddel alszik és amikor a hideg padlón, az valami hatalmas
Ilyen pici kutyát Az én kezemben összetörne. A másik meg, hogy mindig rálépek valamelyik kutyánk lábára ahogy körülöttem kolbászolnak. Egy ilyen picinél ez végzetes lenne
Egyik ismerősnél volt hasonló élményem, amikor "kiengedték" a fürdőszobából a vérebet. Egy pár hónapos palotapincsit Hát azt hittem valami aranyhörcsög jön felém
Lauda: Jó, hát az gondoltam, hogy nincs dugig fehérjével, vitaminnal, stb. mert akkor én enném, nem a kutya Kiegészítésnek kapják az üzemi konyhás koszt mellé.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Azóta semmi jel, minden a régi, nincs vele gond. Pillanatnyi áramszünet lehetett
Az etetés dolog... olvastam egy kutyás könyvben, hogy napi egyszer elég adni a már kb. másfél éves kutyáknak. Hm... lehet lassan az lesz.
De ilyen esetbe este adjak neki többet, vagy maradhat az adag és el lesz azzal?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
titán
válasz total90 #6764 üzenetére
Remeljuk igy is marad!
Epp azt irtam en is, hogy probald meg az esti egy kajat, felnott kutyaknal ugy a jo. Azt nem tudom mennyit adsz neki, de a ket adagot azert ne add neki oda este, mondjuk az esti adag+ egy kicsi, vagy az esti adag melle a masik adag felet. Majd kitapasztalod mi jo neki. A tapot ki tudod merni, azzal nincs kecmec, de ha olyat teszel eleje, amit nagyon szeret, fott husokat egyebet, azt addig eszi amig van elotte, szoval csak esszel. Pl. a Roninal a fott csirkesziv/csirkemaj szivvel ilyen. Meg fozok egy ket kilos csomagot es par perc alatt kampec neki.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
Irigylem azokat, akik ezt megengedhetik maguknak, mi ennek az árából két hétre bevásárolunk magunknak. Asszony is ACANA-val etetné, de annyira jól nem megy, kis korában azt kapott, 2 zsáknyit, de 9 hónap után már az auchanos frakk kaját tolta és tolja most is, meg ami megmarad a tányérunkon. Azt mondták, ha nem etetjük minőségi táppal, a szőre sem lesz szép fényes, ez is hazugság, ugyanolyan a szőre, bármit eszik. Ma gyümölcsös zabkását kapott pl reggelire a száraz mellé, meg 3db enyhén rohadt sárgabarackot...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Eagl3
veterán
válasz deicide #6769 üzenetére
Kénytelenek vagyunk prémium tápot adni neki mivel nem bírja annyira a gyomra a házi kosztot, hogy csak azt kapjon, a sok csirke is kikészíti... három hónapig pedigree -t meg társait vettük neki, szívesen megette, csak szép lassan kezdett láthatóan tönkremenni a kutya. Matt lett a bundája, fogyott kb. 5 kilót, fosott, hányt mindentől.
Tehát nem azért aduk neki prémium kaját mert szétvet a pénz, sőt... hanem mer kénytelen vagyunk ha azt akarjuk, hogy szép egészséges kutyánk legyen, ami nálunk az első, ha már bevállaltunk egy ebet. Az előző kutyáinknak mindnek csirkefarhátat és társait főztük, de neki nem lehet csak kiegészítőnek egyszer-egyszer.
Amúgy mióta ezt eszi és nem az agyon ízesített, színezett és tartósítóval meg dohánnyal teletömött szarokat, azóta szépen rendbe jött a kutya, csillog a bundája és még álmában is izmosodik.
Szóval elhiheted, mi is tudnánk magunknak plusz kaját venni abból, amit az Igor tápjára pluszba költünk, de én nem fogom nézni, hogy kétnaponta epét hány... -
lacos001
senior tag
Szomszéd csajszival a klimás szobában játék után !
A kissebb a miénk.... -
total90
veterán
válasz kircipeti #6767 üzenetére
Lőttem képeket Pöcökről ma, meg lehet nézni kövér/sovány-e: [link]
(#6768) Lauda
Ma kevesebbet kapott ebédet és holnap még kevesebbet, majd vasárnap már csak egy nagyon picit fog kapni. Aztán hétfőtől csak este.
Azt egyébként észrevettem, hogy amit szeret, azt egész nap lehetne etetni vele Pl. nem olyan régen volt nálunk nagy családi ebéd és jó sok csont lett neki. Fater kivitte egy tányéron és adott neki belőle, de mire kiértünk levadászta a tányért az asztalról és megette a nagy halom csontot... de előtte ebédeltHa nincs jó, ló a szamár is.
-
kircipeti
senior tag
válasz total90 #6773 üzenetére
Nem nagy egy kicsit az a 18+ kitakaras?
Szerintem van egy kis horpasza, teljesen okes. Majd ehhez hasonlithatod a kesobbiekben.
deicide: nekunk most ebben az idoben 3.5 honapig volt eleg a 18kg-os Acana (13e Ft). Ha kiszamolod, akkor nem olyan sok havonta lebontva. Mondjuk en csak felesben etetem vele (egyik nap hazi, masik nap tap).
-
deicide
veterán
Vennék baba tusfürdőt és megmosnám alaposan a kutyát, nem lesz ettől baja? Lejön a faggyúréteg, vagy ilyesmi...
-
kircipeti
senior tag
válasz deicide #6776 üzenetére
Ha fel kg-ot adsz neki minden nap, akkor gurulni fog En olyan 35dkg korul adok neki ketnaponta.
Mi csak sima tiszta vizzel furdetjuk, ki tudja mi van a kutyasamponokban. Mire lesz allergias. Igaz igy nem olyan hatekony, de nem is akarjuk, hogy rozsaillatu legyen. A heten mondjuk mar ketszer meg lett mosva, mert talalt valami "finom" illatu doglott allatot a hatarban es abban hempergozott. Azt mondjak, hogy azert csinaljak ezt, hogy elfedjek a sajat szagukat vadaszat kozben. Mindenesetre mukodik a dolog, mert a szaga alapjan senki sem gondolna, hogy elo allat kb 10m-es sugarban pusztit. A losz*r szag ehhez kepest semmi sem volt.
-
deicide
veterán
válasz kircipeti #6779 üzenetére
akkor a sampont mellőzöm, beledobjuk akkor a velencei tóba, hadd szokja...
Pedig naponta kb fél kg szárazat kap összesen, reggel és este fele/fele plusz reggel kétujjnyi párizsit, meg ami még leesik, de nem tűnik daginak, látszanak kicsit a bordák, mondjuk már elhagyta a 30kg-t, de a mérete is megvan a súlyhoz...
Nekem is feltűnt, hogy pl fűnyírás után előszeretettel hempereg a frissen vágott fűben, gondolom ott is szaggal akarja bekenni magát. Az szerencsére nem penetráns
-
-
deicide
veterán
válasz kircipeti #6781 üzenetére
Az északi partra szoktunk menni, ahol a horgászok meg az evezőspálya van, van pár hely, ahol kényelmesen bele tud sétálni a vízbe.
Na igen, az Acanától lehet, hogy gurulna...
És olyankor bezárod, hogy ne rágja meg a gépet? nekünk villanyos van, annyira nem érdekli, hogyha nem figyelnék, átmennék a kutyán is simán...
-
total90
veterán
válasz Winner_hun #6774 üzenetére
Aztán meg bannoltak volna, hogy itt milyen képeket mutogatok
(#6775) kircipeti
Na jó, kicsit nagy lett a takarás, de kilógott a bré és csak nem teszem online. Aztán még valami nőstény kutya nekiesik az egyikőtök gépének
(#6777) deicide
Akkor OK. Próbálom tartani majd ezt a formáját.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
titán
A Roni is pro plant eszik, baranyos athletic-et. Sajnos nemreg dragitotta a purina a pro plan tapokat, meg a tenyesztoi is 2-3k-val tobb lett zsakonkent. Nem tudom honnan veszed, esetleg hivd fel a depo vezetot [link], igen normalis urge, nekem mar tobb zsakkal is hozott, most is van 2 db 18 kilos tartalekban. Ezek a kiszerelesek sokkal olcsobbra jonnek ki, mintha boltban venned.
(#6773) total90 Jol csinalod, szep lassan allitsd at az esti kajara. Utana legalabb nyugton marad, nincs olyan meleg se, raadasul felnott kutyanak a napi egy kaja dukal.
(#6775) kircipeti 18 kilos 13k? Te is tenyesztotol veszed a tapot?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz deicide #6780 üzenetére
Emlitetted, hogy olcsobb tappal eteted a kutyust. Szerintem kicsit jarj utana annak, hogy mennyi a mostani tappal a napi etetes/forint es mennyi lenne egy minosegibb tappal. Azokbol altalaban kevesebb kell, mint az olcsobb tapokbol es minden bennuk van, amire szuksege lehet az ebnek. Nem kell mellejuk vitaminkeszitmeny es egyeb csodaszerek. Ha kicsit korbejarod a lehetosegeket es tenyesztoi zsakban veszed, ugy meg olcsobbra jon ki es azert a minosegi eledelt nem tudod szerintem semmivel sem potolni.
(#6781) kircipeti A Roni mar 2 funyirokereket kifingatott es nem is az en gepem volt, hanem kolcson. Mondjuk vettem ra ujat, szoval ez nem volt gond, csak kicsit magas volt a bekerulesi koltseg. Meg a fugyujtot is harapdalni szokta. Azota gondosan elszeparalom a munkaterulettol.
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Purina nem olcsó, hála az égnek a kutyáim megesznek mindent gyümölcstől kezdve mindent csirkéket ,
Ja meg a varangyos békát ma este megette 9 körül megette a süsü labrador, fél óra nem telt bele már hányt folyamatosan ,el kellett vinni az orvoshoz
Pedig nem szokták megenni a kutyák a békát .
deicide total90 Tökéletesen néznek ki a kutyák nem kövérek nem soványak életerősekkircipeti
A kutyának érdekesen épül fel a szaglása lehet neked büdös de neki nem ,a kutya úgy érez hogy ha elé teszel egy tál húslevest akkor ő nem a húsleves illatát érzi hanem érzi az összes bennelévő alkotó részeket külön a répát külön a húst ,az karalábét és igy tovább ebből adódik össze a kép az buksijában hogy mi is az[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz zolisx4 #6793 üzenetére
Az nem kifejezes. Lassan az egyik legdragabb tap lesz a pro plan.
Nem a megevessel van problema. Te is tudod, ha a kutya ehes, mindent megeszik, ami eheto szamara. Eppen ezert nekunk kell azt megszabni, hogy mit ehet es mit nem.
Annyi kisbeka van mint allat, neha fekete toluk az aszfalt annyian vannak. Rendbejott a kutyad vegul?
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Beteg még, de már a hányás az elmúlt, holnap vagyis ma még vissza kell vinni ,egy ellenőrzésre ,de biztos ami biztos alapelven elvittem ,dokihoz hát én még ilyet nem láttam hogy békát egyen egy kutya .
Nem hinném hogy éhes lett volna ,és azért ette meg előtte 1 órával kaptak enni ilyen melegben este van kaja csak nappal kis nasi és állandóan friss viz .
Ez nem kis béka volt hanem, nagy a két hátsólábát nem ette meg ,azt megtaláltam nem volt kicsi[ Szerkesztve ]
-
kircipeti
senior tag
Nem akarok reklamozni, de most ilyet kap.
A benzinessel csak a beinditas utan van baja par percig, aztan megnyugszik. Kovetkezo beinditasnal ujra Ha tudom, akkor elzarom, ha nem, akkor meghesegetem arrebb. Szerencsere kart meg nem tett egyikben sem.
A villanymotorosra ra se nez, csak a benzines, azt szeretizolisx4 en arra gondoltam, hogy neki milyen szar lehet, ilyen kifinomult szaglassal atelni ezt a borzalmat, de akkor ezekszerint megsem.
Jobbulast a labinak! -
ToBeY
nagyúr
Nézem itt a topicot mindenki ilyen csoda táppal eteti a kutyáját.Az nagy baj ha az én kutyám nem eszi meg a kutyatápot?Álltalában "rendes" emberi kaját eszi csak meg.
Kipróbáltuk konzervel és szárazzal is 3napig inkább nem evett.
Letettük elé a kaját,orrával bökötte a tányérjár majd morgot és lefeküdt vagy elment.
Mind ha azt mondta volna hé haver mi ez az izé adj rendes kaját.[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Nem baj a kaja maradék az teljesen jó nekem is azt részesítik a kutyák előnybe ugye minden nap van főzve és azért marad is mindig pótlásnak kapnak tápot csak .
kircipeti
Valószínű van abban a szagban ami neki tetszik a többi meg közömbös nem érdekli csak az 1 bizonyos szag azért fekszik bele és még jól bele is hempereg hogy biztos legyen a siker ,
meg kell fürdetni jó darabig nem jön ki a szag belőle .
A labrador már jól van reggel voltam a dokinál vele semmi gondja már eszik is de most csak módjával szabad adni neki, azért a sok rókázás megtette a hatását, biztosan fáj még azért a gyomra, nyelőcsöve 1-2 nap és teljesen helyre jön.Szerintem többet nem fog békát enni ez meg fog maradni a buksijába hogy ez nem volt kellemes -
9Petya2
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy mi az a szag amit nemszeretnek a kutyák vagy mit tudtok javasolni arra az esetre , hogy ne oda piszkítsanak ahova nemkellene, szóval mivel lehetne távol tartani őket az adott helytől?
Egy 7 és egy 3 éves kutyáról van szó. -
titán
válasz zolisx4 #6795 üzenetére
Nagy bekat megette? Nem semmi az a kutya. Azert vidd vissz tenyleg, azt nem kerdezted a dokesztol, hogy miert ehette meg? Nem is hallottam meg ilyesmit. A darazsat szokta a Roni is elkapkodni, csattog a foga mint a gep, de mas allatot nem bant amugy.
(#6796) kircipeti Ok, en is etettem anno ezt a tapot, de volt az a fogyasos tema, biztos emlekszel ra. Egyebkent jo ara van ott is, de ahogy nezem a pro planbol nincs tenyesztoi zsak, igy meg baromi draga. Mondjuk a tenyesztoiben is, lehet nezek valami olcsobbat, mire elfogy a ket zsak.
A Roni nagyon haragszik a funyirora, amig mukodik allandoan tamadja es harapdalja, ezert kell elzarnom, siman felapritana az egeszet. Harapdalja a fugyujtot, kerekeket, multkor a tankba is beleharapott.
(#6797) ToBeY Nem baj, ha nem azzal eteted. Egyebkent megeszi, csak ido kerdese. Az ehseg gyoz mindig. Amugy ha nezel neki egy minosegi tapot, azzal teszed a legjobbat, mert mindent megkap amire szuksege lehet. Az emberi kajaval egy csomo mindent megetetsz vele, ami neki nem jo. Fuszeresk, sos kajak, na ez nem kell a kutyanak. Ellenben a vitaminok, asvanyi sok hianyozni fognak az etrendjebeol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs