Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz Winner_hun #3948 üzenetére
Attól függ hogy mennyire alkoholista a kutya!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
titán
válasz Winner_hun #3950 üzenetére
Én majd a Rábára viszem le a kutyust, ha bejön a meleg, had úszkáljon egyet.
-
titán
Ma megint kivittem bátyámékhoz, mire hazaértünk úgy befészkelte magát hátra, hogy alig akart kiugrani, még a garázsba is bejárt velem és ott tudtam csak kihízelegni a verdából. Sajna a gépem garba van, nincsenek képek.
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Bocs előre is a kérdésért..
Kertépítős topikban már kérdeztem, de válasz egyelőre nincs.
Létezik olyan spray (vagy bármi) amitől a kutyák kerülik az adott területet?
..én konkrétan egy 5x1 méteres "sziklakertet" szeretnék kutyamentessé tenni.Köszi előre is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
niyabinghi
tag
válasz runner 125 #3954 üzenetére
Spré esélytelen, négyméteres betonfaltól meg nem látszik..
-
Psych0
őstag
Múlt héten cukrászdában voltunk Bodzával és egy kisfiú odakiáltott a nagymamájának: nézd! kiesett a szeme!
Puli..."As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
cellpeti
nagyúr
Nyakörv létezik!
Nekünk is van sziklakert,de most az új kutyát se foglalkoztatja,meglesi a benne lévő medencét,meg ráül a virágokra azt ennyi!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Saját kutya esetében nevelés kérdése. Idegen kutyáknál esetleg a szalmiákszesz szagát nem szeretik a kutyák tudtommal.....
-
runner 125
nagyúr
válasz philoxenia #3960 üzenetére
Ez így igaz.
...csak szerencsétlen kutya ott feküdt eddig majdnem mindennap. (előtte csak fű volt ott..)
Inkább a szalmiákszeszre szavazok.
Köszönöm.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz cellpeti #3957 üzenetére
Nyakörv?!
Váá, mit szólnál ha Téged is kikötnének , szerencsétlen kutyákon udvaron belül soha nem volt nyakörv, meg nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Borify Péter
aktív tag
válasz niyabinghi #3929 üzenetére
doki rendszeresen látja
hát a pórázt nem tűri:S
de nagyon nagy udvarunk van,ott még régebben futkozhatna,de már nagyon lusta,már a labdáját sem hozza vissza,olyan túl sokat nem eszik -
PS7A
tag
Szevasztok!
A kutyákhoz hirtelen annyit, hogy nekem valaki ilyet szerezhetne XD -
titán
válasz niyabinghi #3955 üzenetére
Betonfal nekem is eszembe jutott, de mondom inkább nem írom be.
-
titán
válasz Tothgera30 #3975 üzenetére
Képzeld el, hogy az egy 20 méteres tömlő volt eredetileg.... Mint írtam is, múltkor elkapott egy macsekot kint a határban, mire odaértem (5-10 sec), már kakukk is volt neki, rázta, mint a rongyot.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Tothgera30 #3977 üzenetére
Hát nyekk volt nekik, de nem igazán tehettem semmit ellene, már ami a macsekra vonatkozik.
niyabinghi: Ezzel együtt kell élni. Próbálok én is odafigyelni, hogy ha macsek van a közelben, akkor pórázon legyen az eb, de erre nem lehet számítani, ami történt. Sajnálom az állatot és a gazdija biztos várta haza, de ötletem sincs, hogy lehet az ilyet megelőzni.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Az alábbi kérdéseim lennének tapasztaltabb kutyatulajdonosokhoz:Hogy lehet 2 addig egymásnak idegen kutyát összeszoktatni hogy utána egy területen békésen éljenek együtt (eddig max. egymás szagát érezték a gazdájukon, két külön helyen voltak)?
Illetve egy kaukázusi juhász hogy bírja a környezetváltozást? Tehát ha a régi környezetéből egy újba fog kerülni?
-
niyabinghi
tag
Itt konkrétan az a bibi, hogy van két társasház és a két udvart egy kovácsoltvas kerítés választja el, amit befuttattunk borostyánnal. A dolog még nem száz százalákos, mert a növényzet még csak majdnem átjárhatatlan, ebzetek viszont baromi leleményesek. A szomszéd házban lakik egy tacskó, ő is próbálgatja időnként, bár az ő gazdája is rászól amikor próbálkozik, meg én is az enyémekre. Namost a szomszéd háznak van egy olyan kapuszín szerű akármije, ahová a cicót beszorították a lányok. Mászni nagyon nem volt kedvem, de nem is kellett, hozták rögtön a szerencsétlenül járt nyaút.. Az erős túlzás, hogy nagyon sajnálom, mert elég rendesen basztatta az udvarban lakó feketerigókat..
-
titán
válasz niyabinghi #3981 üzenetére
Ilyen helyen elég kaki, ha valaki kutyája szétfingatja a másik macskáját, de ha jól értem itt nincs meg a tettes.
Tothgera30: Egy kifejlett nagy macska volt, de úgy csapkodta jobbra-balra, mint ha egy darab rongy lenne, nem lettem volna a helyében. Igaziból ha előbb érek oda se tudtam volna segíteni, mert nem engedte volna el a macsekot. Közben beleestek az árokba és még ott is cincálta a vízben, aztán elengedte és a cica beúszott egy olyan áteresz félébe és morgott mint állat. Na mondom talán túléli, de másnap már ott úszott a víz tetején.
-
titán
válasz niyabinghi #3985 üzenetére
És mit szeretnek nézni? Prison break, macskafogó?
-
-
titán
válasz niyabinghi #3987 üzenetére
Ez marha jó lehet! Gondolom sírni is szoktak a happy end-en. Én kutyim nem szokott tévézni, ha véletlen bejön a lakásba futkos fel-alá olyan boldog, aztán egy idő után elnyugszik és lefekszik valahova.
Azt a bőrkanapét nem tekintik ellenségnek és mint olyat, elpusztítandó tárgynak?
-
titán
válasz niyabinghi #3989 üzenetére
NGC-t szeretik a gengszterek?
Hogy miért kényelmesebb/jobb ott, azt én is feltettem párszor. -10 fok, hóvihar, kutya kint fekszik, hó lassan betemeti, nem lenne kényelmesebb a védett házában? Vagy ugyanez az eset, szakadó esőben is képes kint ücsörögni és azt figyeli, merre mozgok a lakásban, full agyabeteg.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz niyabinghi #3991 üzenetére
Édik lehetnek, ahogy bámulják a movie-t. Tényleg kíváncsi és ragaszkodó, ha épp nincs totál kómában, végig azzal van elfoglalva, hogy mit csinál a gazdi. De ez érthető is, őneki nincs más az életében, csak ezt sokan elfelejtik.
Tothgera30: Én is sajnálom az állatot, hogy ez történt, de őszinte leszek, a macsekokat nem szeretem a közelemben tudni. Valamiért piszkálja az idegrendszerem, ha egy macska ott mászkál előttem, vagy épp kefélnek és egész éjjel nem alszok a rohadt vernyákolás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz Tothgera30 #3995 üzenetére
Ahogy mondod, van aki a kutyát nem szereti, de így van ez rendjén, nem lehetünk egyformák. Köszi!
-
Winner_hun
titán
Azt hiszem a dunai fürdőzések kilőve, annyi szúnyog van hogy nem lehet meglenni...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
titán
-
titán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest