Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz tothjozsi96 #33611 üzenetére

    A zsákokra rá van írva az adagolási útmutató, az alapján kell adni és hetente vagy kéthetente megméred mérleggel. Mivel kicsi fel tudod venni ölbe, leméred magad is és kiszámolod belőle mennyi a kutya. Ha rohamosan hízik akkor csökkentesz, ha rohamosan fogy akkor emelsz.
    Kétszer kell adni a kutyának, mert úgy kisebb az esélye a gyomorcsavarodásnak. A két etetés között 4 óra teljen el legalább (ha délután és este etetsz, mert nincs idő reggel pl.)
    Evés után egy órát pihenjen a kutya, ha nagyobb mozgás van tervben akkor két órát. Kb. két óra amíg a gyomor kiürül nagyjából.
    De ezt mindenki magára igazítja, a lényeg, hogy kétszer egyen fél adagot és evés után pihenjen kicsit, a két evés között pár óra teljen el.

    Fressnapf is jó. Az olcsóbbak közül a Premiere jó táp, esetleg a Select Gold, bár abba ha jól emlékszem már van kukorica. Real Nature a plafon amit ott kapni, abból is a Wilderness.
    Brit szerintem nincs a Fressnapfban, mondjuk egy éve nem jártam már ott.

    A puli csaholós fajta, ugatni is fog mindent ami mozog a kerítésen túl. Ha furán viselkedik, részeg, hangosan beszélnek egymással pláne ugatni fogja, meg a kerítést rángatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák