Új hozzászólás Aktív témák

  • Sentinel80

    aktív tag

    válasz Ixion77 #87945 üzenetére

    Megnéztem mindkét esetet.

    A . #87928 nál az egyik alapvető probléma, hogy nem szabványos követési számot kapott, ennek ha akarnak se tudnak a postán utánanézni. itt nyilván nem tudni kap-e valami más státuszt, ha a helyi postára ér.

    Az, hogy ilyen gyorsan elindult vissza (már ha igaz amit mutat) max arra utal, hogy a vámon átment, de a címzéssel gond volt, vagy az nem volt olvasható, megsérült. Elázhatott, leázhatott.

    Paypal al amúgy nem vagy köteles elfogadni, hogy levonják a postát, visszakaphatod a teljes árat, csak vidd tovább az ügyet claim ba és a paypal fog dönteni. Indoklás nem megfelelő csomagolás, hibás címzés, nem szabványos követési szám. A paypal ritkán ad igazat az eladónak (sajnos), főleg ha nem szabványos követési számot adott. Akkor fogad el a dispute ajánlatot, ha még akarsz az eladótól vásárolni.

    De alapból is az eladó saját döntése, ha fake számot ad, hisz nem tudja a feladás tényét és a hozzád való megérkezést így igazolni.

    A másiknál szabványos a követési szám, de ugye a leveleket a posta nem követi, de utána tudnak nézni (indíthatsz kerestetést a helyi postán, ha bemész) Viszont normál levélküldeménynél Franciaországból 1.5 esetleg 2 hét normálisnak mondható, ha csak a francia oldalon, de látnod kéne valamit legkésőbb jövőhéten: Viszont jövő héten nem látsz semmit, érdemes elmenni a helyi postára. Ilyenkor a feladót is meg lehet kérni, ha korrekt, hogy kérdezzen rá a feladó oldalon.

    [link]

    Nem sok, de hátha tudtam valamit segíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák