Új hozzászólás Aktív témák

  • landau

    csendes tag

    válasz beg #79477 üzenetére

    "Ha mélyebben érdekel, javasoltam hogy kérdezd meg a postát, elvileg ők a szolgáltató cég és ők állnak más postával kapcsolatban. Megtetted? Vagy csak még mindig pörög a #mivanakamu/nemkamunyomkövetéssel kerék?"

    Igen. A saját csomagommal kapcs. felhívtam a postát. Megerősítették az ittenieket: az ilyen csomag náluk nincs regisztrálva, tehát nem tudnak semmit róla. Ha éppen benn van náluk fizikailag, azt meg tudják nézni, ezzel esetleg a kézbesítőnél való eltűnést be lehet előzni.

    És, akkor most már beteszel valami hasznosat erről az Összefoglalóba, vagy csak még mindig pörög az "ennyierővelbeírhatnánkhogyazöldpostáskocsitvárdneapirosat kerék"?

    Ilyenre gondolok:

    Összefoglaló

    ...Ennél pontosabb időt és jövőbelátást a topiklakóktól nem lehet elvárni, mert nagyon nagy a szórás és rengeteg tényező befolyásolja. Türelmesnek kell lenned, ha lassú postával rendelsz. Ne feledd, ingyen volt és házhoz viszik. Ha valami gyorsan kell pár nap alatt, akkor fizesd ki az express felárat (DHL Express)

    új szöveg ..................................................................
    Ha ingyenes szállítást választunk, az nem számít a magyar posta által elfogadott nemzetközi ajánlott küldeménynek, így
    - Magyarországon belül biztosan nem lesz nyomon követhető a csomag sorsa (nem fogjuk megtalálni a M. Posta online nyilvántartó rendszerében)
    - eltűnése esetén semmilyen kártérítésre nem vagyunk jogosultak

    Ha nem érkezik meg a csomag:
    - paypalos, aliexpresses fizetés esetén nyithatunk vitát, és visszautaltathatjuk a vételárat, az eladó bukja az eltűnt csomag értékét.
    - bankkártyás fizetésnél van egy (nehézkesebb, de nem reménytelen) visszautaltatási lehetőség, személyes ügyintézéssel a bankban

    A csomag ingyenes szállítás esetén is kaphat valamilyen TN-t a feladó országában, és ezt a nemzetközi nyomkövető oldalak akár követhetik is.

    ...................................................................

    Globális nyomkövetési oldalak (ajánlott, több szolgáltatót és TN-t kezelnek egyszerre):
    17track
    Trackitonline
    sky56

    Sarcasm is stupids' natural defense against facts.

Új hozzászólás Aktív témák