Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Gizmo94 #75156 üzenetére

    Néha előfordul... több százas rendelés után tudom mondani, hogy volt már ilyen csomagom, hogy "átvettem" és mégsem frissült a TN... később sem... szal így hetekkel később sem!

    Az ajánlott bedobásra meg: "megteheti a postás" ~1-2év változott a mód... ha befér a postaládába, ajánlottat is berakhat! (ezt belső szabályzatból tudom - de amúgy nem jellemző... pont azért mert ha meg az ügyfél jelzi, hogy nem kapta meg, akkor nincs "bizonyíték", hogy átvették és azt az adott kézbesítő postáson "verik le")

    az okt közepe óta "nem mozduló csomagokra", nekem is van ilyen... most talán pont kettő, és az egyik "megmozdult" - a másik nem...


    &

    Amúgy meg 60nap is lehet a szállítás....szal... free shipping ára... gyűjtőposta!
    Majd ha külön megfizeted a csomagod szállítását... DHL, azt egyenként megfogdossák neked és ha még fizetsz pluszba még díszcsomagolást is kap! :D

    Meg jut eszembe, valaki "fikázta" az NL-jét... nekem is volt most egy nagyon hosszú 1,5hónapos utas... cserébe most az utolsó 3db-om... pikk-pakk! (rendeléstől számítva!!! 1hét alatt "célországba megérkezett"... most még a vámon szarakodik majd 2hetet! :D)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák