Új hozzászólás Aktív témák

  • shift+ő

    senior tag

    Néhány rossz tapasztalat mostanából.

    1. AliExpressz-ről rendeltem egy tabletet. Törött kijelzővel érkezett és láthatóan így is indul el. Volt néhány árulkodó jel, pl: nem volt a kijelzőn fólia, újlenyomatos volt. Természetesen, beakadt a vámon, így ÁFÁ-t és a DHL kezelési költségét is ki kellet fizetnem.
    Egyből reklamáltam, é spróbáltam kihozni a legjobbat a dolgoból, a teljes visszatérítéshez, vissza kelett volna küldenem. Ez mindjárt sokba kerül, és bukom minimum a DHL vámkezelési költséget, illetve intézzem az ÁFA visszatérítést. Másik ajánlat, hogy küld egy új érintő panelt, végül ezt választottam és kikönyörgtem mellé 15$ szervíz költséget. A feladó volt oylan szemét, hogy ebből is rosszat küldött, egyszerűen a szalag kábel le volt szakadva. Sajnos nem figyltem és nem hosszabítottam meg a panaszra nyitva álló harátidőt, és közben lezárodott az ügylet. Ezek után már sok lehetőségem nem volt az Ali is tojt rám. Szerencsére találtam 7$-ért ilyen érintőt, ami már úton van. Remélem így nem lesz nagy bukó.

    2. TinyDeal. többször rendeltem már EU raktárból, eddig nem volt gond. Most valami történt, 2-án vásároltam 3 telefont, még 11-ig el sem indították, pedig többször írtam. Gondolom az egyik kifogyott az EU-s raktárból. Hiába kértem, hogy indítsák el azt ami van, nem is válaszoltak. Ma vissza kértem a pénzt, elvileg jött is válasz, hogy meg lesz a refund.

    3. Szintén Tiny. Szeptember végén bókálsztam az oldalon, és tök véltelenül találtam egy 80%-os akcót, Elephone P7000 ~10E Ft-ért kínából. Gyorsan rendeltem is egyet. Ki is fizettem, aztán vissaznéztem, és amikor rákattintottam a termékre, már az angol raktárból kínálta, 9700 Ft-ért, gyorsan rendeltem ketőtt, gondoltam a hülyének is megéri, hát még nekem. kb 3-4 nap múlva írtak az angol raktárból, hogy sajnálják kifogytak, nem tudják küldeni, refund. A pénz meg is jött.
    A kínaí raktárből egy hét múlva írtak, hogy ők is kifogytak, de küldenek helyette Lenovo Vibe Shot, vagy Yotaphone 2 készüléket. A lenovo-t választottam. Két nap múlva ismét írt Eleva, a Tiny-s robot, hogy fizessek különbözetet, mert a lenovo ~51E Ft.
    Most folyik a levelezgetés, hogy lóf@szt a seggükbe, én kifizetten egy telefont, ők hibáztak, én elfogadtam cserébe egy olcsóbbaz, bár nem vagyok boldog, küldjék vagy az elephone-t vagy a lenovo-t, én nem fizetek különbözetet. :-) Gondolom az lesz a vége, hogy vissza adják a pénzt, de próbálkozom. :-)

Új hozzászólás Aktív témák