Új hozzászólás Aktív témák

  • Dominó85

    veterán

    válasz SUPREME7 #51469 üzenetére

    Nyugi én nem rohangálok modikhoz. Amúgy grat, hogy kutatást végeztél rólam itt a ph-n. Tetszik, hogy csak a hibáimat hánytorgattad fel és úgy írtál rólam véleményt, hogy nem is ismersz. Részemről a téma lezárva, mert amúgy is csak az menne, hogy ilyen, meg olyan fax vagyok. Egészségetekre. Amúgy bár végeznétek a munkámat egy hónapig, megtudnátok a szokottnál miért vagyok kicsit arrogánsabb. Nekem ezt osztotta a sors, szeretem a munkám, még ha nem is keresek átlag felett. Amúgy meg mindenki a maga hibájából tanul a legjobban. Lásd az általad újra szememre hányt kezdő rendeléseim, köszi. ;)

    Amúgy megtanulhattad már az életből, hogy a hibákat és nem tetszéseink tárgyát mindig jobban hangoztatja az ember, mint a dícséreteket vagy sikereket. Az emberek ritkán mennek azért az utcára, hogy tetszésüknek adjanak hangot. Pl a DHL-t lehetne dícsérmi, mert önhibából ritkán hibáznak és többnyire piszok gyorsak a felár ellenében persze. Míg a nem éppen olcsó posta, még ha nem is önhibájából (létszám leépítések, xar fizetés, így xar munkamorál) ritka vacakul tud működni néha. A kínai eladókat pedig bizony jogosan lehet szidni a legtöbb alkalommal.

    Valaki írta, hogy meguntam a Hongmit és most váltani akarok? Ezt megkérdezhetem honnan vette? Ugyanis imádom ezt a telefont a hibáitól független.Lehetne nagyobb aksija... ennyi a hibája számomra.

    * Péter - 06302461862 *

Új hozzászólás Aktív témák