Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    Tegnap érdekes "kalandom" volt a postán, amikor átvettem az új telefonomat (MPL csomag formájában).

    Az ifjú hölgy (akivel pont két nappal korábban akadtam össze egy csomagfeladás kapcsán ugyanennél az ablaknál, és volt egy kis "konfliktusunk") átnyújtotta a csomagot, én meg mondtam neki, hogy legyen szíves megvárni, amíg kibontom, mert sajnos már fordult elő olyan, hogy nem az volt a csomagban, amit vártam, és szeretném, ha lenne rá tanú, ha esetleg megint ilyen helyzet állna elő.

    Az első reakciója az volt, hogy neki meg van szabva, hogy mennyi időt tölthet egy-egy ügyféllel, de megnyugtattam, hogy én úgy is ki tudom bontani a dobozt, hogy ő közben már a következő ügyfelet fogadja, csak lássa, hogy mi van. Amikor látta, hogy nem tágítok - sőt, közben a pulton heverő kincstári ollót is megkaparintottam, hogy legyen mivel bontogatni a csomagot -, közölte, hogy nem fog tudni jegyzőkönyvet adni, ha valami geb*sz lenne, ugyanis "már érkeztette" a csomagot reggel, tehát ilyenkor már nincs mit tenni, legfeljebb panaszt lehet tenni.

    WTF? :F

    Mondtam is neki, hogy tudom, hogy megy ez náluk, mert amikor anno panaszt tettem, akkor pont azzal hajtottak el, hogy utólag azt mondok a csomagról, amit akarok, és inkább nyissam ki a dolgozó előtt, mert akkor legalább az bizonyítható, hogy mi érkezett a csomagban (ha az nem is, hogy mi került bele induláskor). :(((

    Nem volt őszinte a mosolyom, de a kisasszonynak sem, mert csak ott maradtam kibontani a csomagot, de szerencsére az volt benne, amit vártam, úgyhogy udvariasan megköszöntem a "segítségét", majd távoztam. :D

    Lehet, hogy ki van adva nekik, hogy ne "tanúskodjanak"? :U Én simán el tudom képzelni, hogy ez a mocskos magyar kir. posta szándékosan nem göngyölíti fel a lopási ügyeit, pedig minden bizonnyal lenne rá lehetősége. (Az én ellopott navimnál is az volt a helyzet, hogy súlykülönbséggel érkezett meg hozzám a csomag a feladáshoz képest, és elméletileg a posta a saját rendszerében meg tudta volna nézni, hogy melyik két állomás között változott a súly, de ennél olcsóbb és egyszerűbb volt levelet írni, miszerint náluk nem lopnak. :(()

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák