Új hozzászólás Aktív témák

  • salieri.

    őstag

    válasz SUPREME7 #28024 üzenetére

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Tájékoztatjuk, hogy a DHL Express Magyarország Kft. forgalmában küldeménye érkezett, vagy érkezni fog, melyet vámkezelni kell.

    Fuvarlevélszám:...

    A csomag vámteher fizetés mellett vámkezelhető, amit a futárnál készpénzben illetve bankártyával lehet rendezni. Kérjük, a mellékelt nyilatkozatot a küldemény átvételekor, minden rovatot kitöltve, aláírva adja át a futárunknak.

    Kérjük Szíveskedjen elküldeni a devizautalási-, vagy PayPal igazolást a vamkontakt.hu@dhl.com e-mail címre, valamint kérjük, hogy az alább felsorolt információkat adja meg a részünkre a vámkezeléshez:

    pontos magyar árumegnevezés

    címzett bejelentett lakcíme

    a termék származási országa, mivel a számla nem tartalmazza azt

    fizetési feltétel (fizetett-e az áruért, vagy ingyen kapja), mivel a számla erre vonatkozó információt nem tartalmaz
    az áru értékén felül a fuvardíjat fizette e, ha igen, mennyit?

    Kérjük jelezze, ha az árut kereskedelmi forgalomban, cég részére kívánja vámkezeltetni!

    Felhívjuk figyelmét, hogy a küldemény az érkezést követő 3. naptól raktárdíj köteles, 4200,- Ft + 30,- Ft/nap/kg és a 14 nap után válasz hiányában visszafordításra kerül.

    Kérjük jelezze, ha az áru/áruk kettős felhasználású terméknek minősülnek, vagy ha a behozatal egyéb korlátozás alá esik! (Kettős felhasználású terméknek a polgári és katonai célokra egyaránt felhasználható áruk minősülnek.)
    Amennyiben küldeményét más kézbesítési címre kéri, mint ami a fuvarlevélen szerepel, kérjük, igényét e-mailben jelezze, a cimmod@dhl.com e-mail címre, ennek a szolgáltatásnak a díja 2900Ft+áfa. Egyéb, szállítással kapcsolatos kérésével keresse ügyfélszolgálatunkat a 06-40/45-45-45 számon.
    Felhívjuk figyelmét, hogy a módosított címre történő kézbesítés egy munkanappal meghosszabbítja a kézbesítési időt!
    Vámkezeléshez kapcsolódó további kérdéseivel, valamint elkészült vámkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel / észrevételeivel kérjük forduljon vámcsoportunkhoz az alább megadott elérhetőségeken:
    E-mail: vamkontakt.hu@dhl.com
    Tel: 06-1-881-7500

    Fax szám: 06-1-881-7521, 06-1-881-7522, 06-1-881-7524

    Köszönjük közreműködését!

Új hozzászólás Aktív témák