Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

Sziasztok,

Olyanról már hallott valaki, hogy az előzetes CACO ajánlatban szereplő összeg elfogadását, majd a szerződés megkötését követően a biztosító postai levélben kiküld egy értesítőt arról, hogy az eredeti ajánlatban szereplő ár megváltozott, közel 100k-val több lett? Mindezt úgy, hogy e-levelezés van beállítva, a díj változásának konkrét okáról pedig egy árva szó nincs az értesítőn. A végére még odabiggyesztik, hogy ha 15 napon belül nem érkezik kifogás, akkor elfogadottnak tekintik és él a szerződés, tehát be kell fizetni az irreális díjat. 30 éve van Casco-m, de ilyet én még nem láttam. Egyelőre nem írok biztosító nevet, de hogy ezeknél soha többet nem kötök semmit az biztos. Bónusz, hogy a levelet hó elején adták fel, és ma kaptam kézhez. Ez a klasszikus átb*szásnak tűnik, mert senkit nem fog érdekelni, hogy a 15 napból mindössze 2 napom maradt bármiféle reakcióra. Eleve nem értem, hogy email-en, vagy az online fiókomba miért nem érkezett erről semmiféle értesítés? Így első olvasatra ez az egész egy tervezett, kifejezett átverésnek tűnik.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák