Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    válasz TFSi #1325 üzenetére

    Érdekes, hogy amikor azt kell elhinni, hogy a vak-cina egy golyóálló mellény, ami megvéd a megbetegedéstől, a kórházba kerüléstől, a meghalástól, és a "fertőzés" átadásától, plusz akik "oltásellenesek" azok "előbb-utóbb rá fognak jönni, hogy vagy beoltatják magukat, vagy MEGHALNAK" (Orbán Viktor, 2021.11.19.), akkor ez nem számított "manipulálásnak", de b+ a "konteóprofesszor" Pócs, aaaaaz b+ MANIPULÁL!! Ilyen kis rohadék MA-NI-PU-LÁ-TOR! A politikusok meg a futtatott médiaszakértő-celebjeik, akik nyakig benne vannak a bizniszben, és az egész bagázs főnökei, a Klaus Schwab-féle GYÍKEMBER (direkt írom, hogy rákapjanak a droidok) irányítók, azok a Pócshoz képest a kanyarban sincsenek, mi?!
    Tudom, hogy iszonyú nehéz lehet feldolgozni, hogy bedőltetek az első bekezdésben leírt igazi, klasszikus összeesküvés-elméletnek, de muszáj lesz. Ennek első lépése a beismerés, a saját magatoknak való hazudozás, és a minden másra mutogatás abbahagyása.
    Nem, semmilyen "milliók" életét nem mentette meg. A népesség 99.9%-ának semmi szüksége nem volt rá, sőt inkább ártott (külön téma, idáig is el kell jutni, de előbb az alapok).

    #1326Miklós315 :K :R Néhány pont vicces képben összefoglalva:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák