Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz brazos #43256 üzenetére

    Az is érdekes, hogy egy nem HP weboldalon a videórészre más névvel -Radeon R2E- hivatkozik, de gyakorlatilag ugyanarról a cuccról van szó. [link]

    A linkelt oldalon érdekes dolgokat írnak az integrált videórészről:

    Megjelenítés: A hátlapon két kettős üzemmódú DisplayPort 1.2 port és egy VGA-csatlakozó található. A t520 két független kijelzőt támogat. A hardver kézikönyvben ez olvasható:
    A rendszerindításkor csatlakoztatott vagy később leválasztott eszközök határozzák meg, hogy melyik videoport van engedélyezve és melyik letiltva.
    Ha a rendszerindításkor VGA-eszköz van csatlakoztatva, akkor csak egy DisplayPort port használható. Ha a VGA-eszköz később leválasztásra kerül, akkor mindkét DisplayPort port engedélyezve van.
    Ha egy VGA-eszköz és egy DisplayPort-eszköz van csatlakoztatva a rendszerindításkor, akkor a másik DisplayPort-port le van tiltva. Ha a VGA-eszköz később leválasztásra kerül, akkor az adott DisplayPort-port engedélyezve van.
    Ha a rendszerindításkor két DisplayPort eszköz van csatlakoztatva, akkor a VGA port le van tiltva. Ha az egyik vagy mindkét DisplayPort eszköz később leválasztásra kerül, akkor a VGA-port engedélyezve van.

Új hozzászólás Aktív témák