Új hozzászólás Aktív témák

  • ontheground

    tag

    válasz brazos #22584 üzenetére

    Nem ez volt a baj szerintem. Sajnos rossz hírem van azoknak akiknek a Movieshark addon régebbi Kodi-n a
    "http://filmezz.eu nem elérhető. Próbáld újra később"
    hibákat dobálja.

    A Filmezz.eu oldal a Cloudflare cég szolgáltatásait használja, amely cég egy már régen támogatott, de sok webhelyen még mindig mellőzött bővítést használ a TLS SSL protokollhoz, amely SNI /Server Name Identification/ néven fut.
    A Kodi addonok meg Python 2 alapú cuccok, az SNI támogatás csak a Python 2.7.9-es verziójától érhető el, ami nem valami új verzió amúgy sem, de a Kodi amúgy sem volt túl erős a python verzióigények frissítgetésében, talán a kompatibilitás megőrzése miatt.
    A 16.1-es Kodi Jarvis-al kijött Open/Libreelec disztrók még a 2.7.8-as verziót használják, az az előttiek még régebbieket, így szerintem csak az ezutáni Kodi verziókon fut hibátlanul a Movieshark. [link]

    Valószínűleg itt van a kutya elásva, némi debug meg keresgélés után ez az én teóriám a Movieshark addonnal kapcsolatban, de cáfoljatok meg, én csak örülnék neki. Megoldás nem nagyon van, 17 és újabb verziók, vagy azokra épülő disztrók használata, azokon minden megfelelően működik.

    Ez ilyen régebbi Kodi-kon bármelyik másik oldallal/addonnal is előfordulhat szerintem a közeljövőben. De a jövő sem rózsásabb, a következő Kodi ugyanis át fog majd állni python 3-ra, lesz még majd gubanc biztos. [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák