Hirdetés
Aktív témák
-
toldy
őstag
Piros pontott adnék w.daywalker kollégának ezért az üzletért.
Az élet nem habostorta.
-
iceman1988
tag
Piros pontot kérnék [reechyke] -nek. [Ezt] vettem tőle. Pontos, megbízható eladó volt.
-
Birdiee
csendes tag
Piros pöttyöt adnék [kelzsoca]
kollégának,a szupergyors csomagkűldésért és a hibátlan [áruért] !http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=birdiee
-
Madmax81
aktív tag
sagit fórumtársnak kérnék egy hatalmas pirosat ezért az üzletért.
1956-2010 07.22 Varga László
-
Tockos25
tag
Piros pontot kérnék Savanyad-nak egy P4-es prociért.
AMD, ATI - the BEST
-
sagit
veterán
Pirospont Madmax81 fórumtársnak ezért az üzletért!
Maxi korrekt, utalt előre mindenkinek csak ajánlani tudom! A postán megsérült az árú, ennek ellenére nem feketét kaptam hanem javította és megköszönte.. ha mindenki ilyen lenne...
Köszönöm az üzletet
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
VampireKeyel
csendes tag
Hali!
Piros pont jár mana* felhasználónak a türelméért és a sok ajándékért. Köszi még egyszer! Az üzlet végül még meg nem hirdetett tárgyak közreműködésével köttetett.
[ Szerkesztve ]
-
yetiod
csendes tag
Üdv! Szeretnék piros pontot kérni egy ssd-ért kvarc fórumtársnak,minden gyorsan és a megbeszéltek szerint lezajlott, úgy becsomagolta az ssd-t, h mindenki tanulhatna tőle!
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music... :)
-
Pete87
tag
csontarcu kollégának szeretnék egy pirosat adni. Pontos és megbízható vevő! Egy microSD adaptert vett tőlem!
[ Szerkesztve ]
-
Prom
tag
Piros pont jár biohasard nak a vásárlásért..
-
mandras81
senior tag
kisfuri78 kollegának szeretnék egy pirosat kérni. Korrekt, pontos eladó, csak ajánlani tudom!
-
Syracusa17
tag
Szeretnék piros pontot kérni engusznak. Korrekt, segítőkész eladó.
+36203380846
-
kelzsoca
félisten
Kérnék egy pirospontot merlinmester kollegának!
Gyors, korrekt, remélem tudunk még üzletet kötni.
Az üzlet tárgya: [link]
-
TomiLi
addikt
Szabi790612 kollégának egy hatalmas pirospontot kérnék, ezért a gyönyörű alaplapért!
Külön köszönet neki a türelméért!Nagyon segítőkész, korrekt és pedáns eladó! Minden kérdésemre válaszolt, a termék kifogástalan állapotban van (tartozékok bontatlanok), papírok, regisztráció rendben!
Köszönöm még egyszer!
Bogyorisz
-
Schaffer
csendes tag
Piros pont jár joshua7-nek! Megbízható,korrekt vásárló, bátran ajánlom!
-
milbo
aktív tag
Piros pontot szeretnék kérni
w.daywalker kollégának. Ebben a hirdetésben vettem tőle egy Acer Aspire 5740G laptop-ot. Korrekt, segítőkész eladó, ajánlom mindenkinek. Köszönöm. -
rricsi
csendes tag
Mz/ts250@300 -nak megy a piros pont ezen üzletért.
Ajánlom mindenkinek! -
rezsindek
csendes tag
Piros pont Taru-nak,a korrekt eladónak.
-
mad1
veterán
Helo szeretnek 1 pirosat kervenyezni kopy33 .nak a giga p35lapert es tarsaiert.
Koszonom szepenNe szemetelj ! = Steam
-
addikt
Piros pont trinity2-nek egy Speck MB13AU-SAT-BLK-01 tokért (sajnos a hirdetést nem találom). Szuper ár, korrekt másnapi szállítás!
Piros pont rnorbi-nak egy Seagate 250-es vinyóért, ami ráadásul egy asztali dvd írókba gyártott speciális változat, nekem meg pont oda kellett
Szuper ár, korrekt másnapi szállítás!"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
ptoma
tag
Jár a piros pont Borgmedvének a csereberéért
:D
-
Horbli
csendes tag
Piros pontot kérnék fischi75-nek a korrekt üzletért.
http://hardverapro.hu/apro/kingston_ddr_256_400/hsz_1-50.html -
Morris
veterán
ferenck fórmutársnak kérek egy hatalmas piros pontot. Korrekt, megbízható, gyors pontos.
Egyszóval minden ok volt!! Az üzlet tárgya
-
Rajjmen
aktív tag
Kérnék egy piros pontot b@lgo kollégának ennek a megvételéért.
Korrekt és megbízható, csak ajánlani tudom. -
Dj Sügi
őstag
Mehet a piros pont Joccesz kollégának, aki kábelharisnyát vásárolt tőlem!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
pcMANiac
aktív tag
Kérnék egy pirosat beírni borsi-nak. Topikot már nem találom, de korrekt eladó.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
pcMANiac
aktív tag
Piros pont illeti sebri79-et is. Több mindent vettem tőle és minden rendben volt.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
helkis
veterán
válasz #97544192 #6228 üzenetére
BR4D-nek is jár a piros, rugalmasan kezelte az eladást, korrekt megbízható fórumtás!
pirospöttyöt neki!pirosra jogosult még great66 - neki a kistesó radi ment, korrekt gyors, csak ajánlani tudom!
illetve egy elmaradt pötty jár Norb3rto-nak, egy HD5870-ért, pöpecül hasít!
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest