Hirdetés
Aktív témák
-
tag
Nagy pirosat vakondvok kollégának ezért a a szivességért meg a türelméért
-
pappkarcsi
senior tag
Piros pont jár bélanéninek a p55-ud3 lap megvásárlásáért!
Korrekt, gyors és megbízható vevő!Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
kopaszkutya8
tag
Kérnék egy pirosat mojzitibi barátunknak!
Telefont üzleteltünk , mind a helyszinben ,mind idöpont egyeztetésben remekül meg tudtunk egyezni!
Ajánlom bárkinek! -
Shao
csendes tag
Jár a piros kovesli kollégának, Shao-tól.
-
mortimerK
csendes tag
Pirospontot kérnék szépen olbaidhun-fórumozónak! egy pár ps3 játékokot vettem tőle, korrekt, karcmentes minden, dobozában, kis füzettel, ahogy megbeszéltük. Jól becsomagolva, ahogy kell, küldte postán. Ajánlom, mert gyors és korrekt!
-
koveradam
tag
Hatalmas piros pont olbaidhun-fórumozónak a korrekt vásárlásért! HTC Desire HD telefont adtam el neki!
Korrekt vásárló rugalmas az átvételi helyszín és a fizetési mód tekintetében is!
Én még fogok vele üzletelni mindenképpen!!!
[ Szerkesztve ]
-
ovecs
senior tag
Szeretnek hatalmas pirospontot adni
lezlye forumtarsnak. Egy nagyon jo allapotu szobakerekpart sikerult tole beszerezni. (A hirdetes mar valoszinuleg ervenytelenitve van, ezert nem talalom)
Masnak is batran ajanlom az eladot[ Módosította: bnss ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
leyence2
tag
Szeretnék egy piros pontot mrbig25 kollégának egy sikeres üzlet ügyében. Megbeszélt helyen megjelent időben. Memóriát vettem tőle, de linkkel nem tudok szolgálni.
Ha írok neked privát üzenetet, légyszíves válaszolni rá!
-
beginningpro
csendes tag
Pirosat kérnék Jinxx-nek a 2db hibás videókártyáért. Előre utaltam, postán küldte, nagyon korrektül ment minden.
-
Szemi82
tag
Szeretnék egy dicsérő pirosat küldeni domperke tagunknak a megbízható vevői hozzáállásáért!
Apróhirdetés!
Köszönöm! -
BiP
nagyúr
Szeretnék kérni egy pirosat metrosgyerek részére ezért az üzletért.
Gyors, pontos, korrekt vevő. -
MeszarosB.
tag
Piros pontot kérnék themebuilder fórumtársunknak ezért az üzletért. Gyorsan, minden kiegészítőjével és gyári garanciapapírral ért ide az XR120Prom.
[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
1face
senior tag
Tyotyo-nak egy nagy pirosat a gyors és korrekt biznyicért!
Szerk:
Ezt bizniszeltük el![ Szerkesztve ]
A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
EvilGee
csendes tag
Piros pont waporka kollégának. Megbízható vásárló és fórumtárs !!!
Ajkai vagyok !!! Pesti személyes átvétel nem lehetséges !!!!!!
-
Jinxx
senior tag
válasz beginningpro #34864 üzenetére
Jár a piros pont beginningpro kollégának is, ezeket vette meg tőlem.
-
killer_04
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirospontot 1blackdragon kollégának ezért az üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
Abri
senior tag
pirospont palafinak ezért az üzletért
-
Abri
senior tag
pirospont djstannak ezért az üzletért
-
Abri
senior tag
pirospont kisfernek ezért az üzletért
-
Kérnék egy bazi nagy pirosat superecneB-kollégának.
Egy Allsop Raindrop GigaPad XL-t vettem tőle. Postán bonyolítottuk az üzletet, én előre utaltam. Nagyon segítőkész volt, korrekt dolgot árult, minden elsőre, a megbeszéltek szerint zajlott, sőt még némi csúszkát is adott hozzá. Meg a pad is olcsó volt.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, bizniszeljetek vele bátran.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tomi2611
csendes tag
szelesjánosnak-nak kérnék egy piros pontot, ezért az üzlet-ért! Nagyon korrekt vevő, csak ajánlani tudom
-
superecneB
őstag
Pirosat kérnék [oWn]f4te kollégának. Egy egérpadot vett, időben utalt minden a megbeszéltek szerint zajlott, öröm volt vele üzletelni. Egy Allsop egérpadot vett tőlem.
-
peterke135
csendes tag
Kérnék egy pirosat Attila8006-nak a becsületes és megbízható üzletért amit sikerült vele gond nélkül létre hoznom egy Giga egérrel!
Elnézést kérek a forrás miatt de már lezártam és nem tudom hogy kell előkeresni a lezárt üzleteket!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Gallac
senior tag
1 nagy piros kéretik bejegyezni CséZé forumtársunknak
ezért, a Geil ramokért
előre postázta és hasítanak.
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
szasanyi
félisten
Jár a az embe PH!órumtársnak is, mert korrekt üzleti partner volt a HDD vásárlás alkalmával!
-
sziada5925
aktív tag
Kérnék egy pirosat space45457 fórumtársnak a mai E7300 üzletért. Minden rendben zajlott.
Üdv: Ádám
-
törölt tag
Szintén PIROS pontot küldök RROD360 kollégának, aki boldog új tulaja lett a kedvenc moduláris kék tápellátómnak Remélem jó gazdija lesz, eteti és fésüli rendesen, ahogy én tettem
[ Szerkesztve ]
-
IdiotElf
csendes tag
Pirosat kérek Necc84-nek a pontos gyors és korrekt üzletért ezt vettem tőle működik nincs vele baj!
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
-
kovimester
aktív tag
Kérnék egy nagy PIROS PONTOT Gaba kolegának egy Chieftec 400 Wato-os táp vetem töle koretkt volt és megbizhato.
-
balintka
addikt
PIROS pont DonThomasino-nak ezért:
Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest