Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Na meg volt az első 17 km az M365-tel.

    Gyári fw-vel ki sem próbáltam, egyből ment fel a módosított...Első benyomások S1 és S1 pro után (OXO val nem fogom összehasonlítani, mert ugye teljesen felesleges)

    Egy feltöltèssel 17km-t ment alattam, úgy hogy pörgös fw van alatta, veri az S1 régi vezérlős változatát is, és 31km/h-val megy a 95 kilóm alatt GPS szerint. (Kugoo-val ez 27 volt).
    Úgye ez egy legújabb fajta M365, régieket nem ismerem, de ez szerintem nagyon egyben van, kormány beton fix, elvileg ennek màr nem is kopik ki. Akkor a kormányba van ilyen hogy közép állásban kicsit fixebb, hogy ne lehessen belibegni vele, ez is tök jó. Meg maga az egész roller Kugoo-hoz képest egyben van, semmi felesleges hang, zörgés, sokkal gyengébb valamire számítottam. Komfortban is sokkal jobb, úgy hogy ugye ebbe nincs rugó, és a kerekeket is keményre fújtam.
    Akkor igaz kijelző nincs benne, de telefonnal mindent látsz róla amit csak akarsz, és ugye lehet módossítani sok mindent. Bàr kijelzőt is lehet bele rakatni.
    Egy valami negatívum van benne csak, Kugoo-nak szélesebb volt a kormánya az jobban tetszett.

    Szóval első benyomásom az, hogy alaprollernek ezzel kellett már volna kezdeni az elején, tényleg mondhatni mindenben jobb mint a Kugoo.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák