Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz polo493 #21999 üzenetére

    Ahogy a vezetés, ez és a biciklizés sem való mindenkinek. Esni is tudni kell. Figyelni a legutolsó apró repedésre az úton, emberek, autók stb. mozgását. Soha nem estem/baleseteztem, pedig volt pár indokolatlan satufékezés is előttem, rengeteg indokolatlan index/fék nélküli befordulás és jó pár autópályán dugó satufék és ha nem figyelek a telefont nyomkodó mögöttem jövő belémrongyol. Rolleren, autóban, motoron. Nem a szerencsén múlt. Normális gumik, karbantartott jármű, folyamatos figyelem. Ezt hagyjuk hogy bárhol meghalhatsz, mert nettó hülyeség.

    Köszönöm a tanácsokat, én is így szoktam eljárni. Minden kirándulás előtt átnézem és guminyomást ellenőrzök, sokan nem járok vele, de ettől függetlenül havonta 1x átnézem őket. Kibontás utan az utolsó csavarig átnéztem a nem 2 forintos rollert mégis életveszélyes volt. Innentől bármit veszek szedjem darabokra :F Az elsőt ezután biztos megnézem..

    Ezeket lehet foltozni egyébként vagy a méret miatt nem érdemes? Szerencsére eléggé a szélén van, nem ahol nagyon domborodik. Nem találok ilyen erősített belsőt (90 fokos szelep 10x2/2.125A) csak Kínából, de addig is használnám gyerek tempóban.

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák