Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz pistutm #19689 üzenetére
Az adatlapod alapján feltételezem, hogy budapesti címet keresel. Nos ott nem vagyok járatos.
Ezen a YouTube videón bemutatják a folyamatot: Xiaomi scooter 1S BLE157 downgrade using stlink.Nem nagy mutatvány, az eszköz is elég olcsó:
2.390 Ft, ST-Link V2 programozó debugger STM32 mikrokontrollerekhez.Viszont ha nincs affinitásod hozzá, meg nincs pákád, akkor szóba jöhetne egy ismerős... de ha az sincs, akkor a Xiaomi rollerekkel foglalkozó szervizek többsége valószínűleg foglalkozik vele. Talán valaki konkrétumot is tud ajánlani, mint említettem nekem nincs tapasztalatom vele (nekem még régi verzióval jött a rollerem, és nem frissítettem rajta, szóval én könnyen vagyok vele).
Egy éve beszéltem egy rolleressel, aki magának próbálta megoldani a fw frissítést, nagyon nem értett hozzá, nem is jött neki össze. 25.000-ért csinálták meg neki, de később talált egy másik szervizt, ahol 10-ért is megcsinálták volna. Kérj több helyről ajánlatot.
Szerk.: A hozzászólásból nem derül ki egyértelműen, de a firmware frissítés közben téglásított rollert is ST-Link V2-vel lehet életre kelteni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.