Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Még mindig megvan egyszer laktam digis lakásban pár évig, onnan kikerülve az optikai netet elfelejthettem, 30/1 van jelenleg... nem tudom csinál-e ténylegesen valamit, de már megszoktam, hogy ez mutatja az internet használatot a sarokban, szóval nem cseréltem le másra sem.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz NeoPampalini #41703 üzenetére
Ezt szerettem a Linuxban. A viszonylag egyszerű testreszabhatóságot.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
KAMELOT
titán
-
Kuruc2
senior tag
Sajnos le kellett váltanom a jo hetest, mert full belassították 10hez képest.
Ez valami soselátottsebes így ssd-vel.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Boldor1979
csendes tag
Leharcolva !
https://kepkuldes.com/image/e7hAF5 -
Boldor1979
csendes tag
válasz Black-core #41711 üzenetére
Jól néz ki, igényes munka !
A bal alsó sarokban lévő (ikonokat) melyik program jeleníti meg így ? -
Black-core
aktív tag
válasz Boldor1979 #41712 üzenetére
-
nagyúr
válasz Rimuru #41685 üzenetére
Benne vagyok a tévében!
Ez a 10 pontos desktop! A színkódot nem lelem, nem tudod fejből? (ha lesz Winx-em, ezzel a színnel szeretném letakarni) - vagyis van éppen, talán, de nem akaródzik felmenni egyik galád meghajtómra sem. brühühü
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz Rimuru #41717 üzenetére
Valóban, 1 hétig simán megjegyeztem még én is! Bár az apró fájlokkal dolgozó memóriám még működik a háttérben, mert ebből a cuki parancssorból simán látszott egyből, hogy Szamárpingvin Sway WM-mel, mondjuk ez nem nagy teljesítmény.
Mondjuk a Sway kezdő háttérképe az tényleg eccerű eléggé......
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nahát, év végire hogy előbúvtak ezek a desktop Linuxok (egy kivételével), nekem tetszenek, egyszer kipróbálom valamelyiket.
Solus-plasma amúgy mennyire stabil? Eleinte főleg a Budgie-re gyúrtak, lehet, hogy már KDE-t is jöbban be tudták drótozni a rendszerbe? Tetszetős az asztal, nekem fura, hogy az a kör ikonkupac nem a panelon lévők stílusát követi. De lehet, hogy pont így jó.
A háttérgyűjtemény tök jó, kösz, hogy felraktad, némelyik kép ismerős régebbről.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
lck
senior tag
válasz ubyegon2 #41724 üzenetére
Köszi az elismerő szavakat !
Solus-plasmáról annyit hogy, október végén tettem fel egy a fejlesztők által márciusban kiadott plasmával integrált [iso] -ból. Ez "testing"-ként van fenn, de tapasztalatom szerint akár stabil kiadás is lehetne.
Hibátlanul lefrissült, és azóta is működik. Még nem találtam okot a cseréjére.
A rendszer gyors - nálam gyorsabb mint pl.egy hasonló arch-plasma desktop.
A frissítéseknek van egy stabil és egy testing ága. A testing 2-3 naponta frissül. A stabil általában heti 1 alkalommal.
Hátrány talán az eopkg csomagkezelés nem túl nagy elterjedtsége, de ugyanakkor a "Software Center" -ben szinte minden szükséges csomag benne van.
Hátrány talán még a fejlesztő csapat nem túl nagy létszáma, így a támogatottság elég szerény.
Ha nem tetszene 5 perc után lecseréltem volna - de eddig nem tettem.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Szasztok!
2 napja nem megy egyik weather app se. -
nagyúr
Ami jó, az jó!
Ez a plasma-s Solus lehet, hogy megérne egy misét, mert most megint kezd kedvem lenni új dolgok kipróbálásához. Mint Cinnamonra már fel tudtam hegeszteni a plasma-t KDE programok nélkül használja a GTK-s programokat, ami jó, mert ezeket szoktam meg, de a hagyományos addig megszokott skinezés/theme color mégsem olyan, mint Cinnamon alatt. 6 éve állandó a Mint Cinnamon, de időnként meg kell valamit néznem, valahogy a Budgie felület nem jött be, hátha ez a plasma-s Solus....
Szóval köszi, hogy leírtad dióhéjban a tapasztalataidat róla.
Aztán majd meglátjuk, mert az apt csomagkezelőt már nagyon megszoktam.
-
TIT
veterán
válasz NeoPampalini #41734 üzenetére
Köszi.
Igen próbáltam átírni weather.comra de nem ment,pedig kéne,de ilyen ez a rainmeter. -
TIT
veterán
válasz NeoPampalini #41736 üzenetére
A reality weathert használtam meg a vclouds2-üt de még jó pár nem működik emiatt,elvileg azok is honlapról szedték,nem találtam xml-t.
-
TIT
veterán
válasz NeoPampalini #41738 üzenetére
Próbáltam köszi,vagy rondák vagy nem működnek hunnal.
-
TIT
veterán
válasz pocokxx #41740 üzenetére
Próbáltam átírni a rossz linket de nem sikerült,de az a fura,hogy leszedtem vagy 10-et és egyik se megy,pedig csak a helyikódot kell beírni.
A Vclouds2 kéne vagy a reality weather.
Devianton már írtak a vclouds 2 készítőjének de azt írta nem könnyű meló,csak azt nem értem miért?
Furi,hogy bedől egy oldal és a skinek 90%-a meghal. -
TIT
veterán
válasz Black-core #41742 üzenetére
Senkinél,most találtam egy skint azzal megy.
-
TIT
veterán
válasz Black-core #41744 üzenetére
Persze,csak nem találtam.
[link] -
TIT
veterán
válasz Black-core #41746 üzenetére
Nekem se annyira de nincs nagyon más ill.van még egy gyereknek kb.6 de azok se tetszenek ill.huval nem is müxik.
Mondjuk az elég gáz,hogy egy oldal bedől és minden megszűnik létezni,nem képesek átírni. -
karlkani
aktív tag
Én készítettem egy egyszerű kis felületet már jó régen, weather.com a forrás. Semmi extra nincs benne, a jelenlegi időjárást mutatja, hőfok, kép, város. Bőven elég. Még sosem volt gond vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.