Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho69
tag
Hello!
Néhány hsz-el feljebb találtam rá erre a témára, amit woland_y2k kolléga linkelt be. Nagyon megtetszett és az lenne a kérdésem, hogy ezt miként lehet feltelepíteni vagy mi ennek a menete? Letöltöttem az Universal Theme Patcher nevü programot, patch-eltem a rendszert, újraindítottam a gépem és innentől lennék kíváncsi, hogy melyik mappát illetve fájlt hova kell másolni?
Üdv.
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok, a kérdésem az lenne hogy a tálca kinézetét hogyan tudnám megváltoztatni? Itt a színre és a formára gondolok. Válaszotok előre is köszönöm!
-
pincehely
addikt
-
Воланд
titán
válasz littlemamba #12704 üzenetére
Naptárat elkérhetem, mert nem találom sehol. Köszönöm!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz littlemamba #12780 üzenetére
Így már megvan, nálam egy kicsit el volt dugva. Köszönöm!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz littlemamba #12782 üzenetére
Ajaj messze van az még, semmi sem elég jó nekem. Amit kinéztem témát win7 alá nálam nem működik, ikonokkal szenvedek, mert ha találok egy jó készletet akkor tuti, hogy abból is hiányzik egy pár ami nekem kellene (most egyelőre sima png ikonok vannak, jobb minőségű, mint az eredeti), rocket dockot nem tudom eldönteni, hogy legyen vagy ne, de legalább már a rainmeterrel kezdek megbarátkozni.
-
littlemamba
aktív tag
válasz Воланд #12783 üzenetére
Nyugi, ezen mindenki átesik..keres keres és semmi nem jó...Aztán persze lehet hogy hetekbe tellik mire valamiből szerelem lesz. Én egy ideje hátteret nem találok, de türelmesen keresgélek
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
vans?
őstag
válasz littlemamba #12784 üzenetére
Szerelem? Rövid távú kapcsolat maximum. Majdnemhogy csak egyéjszakás.
Én sem találok hátteret, hetek óta.
hábm bábm
-
skótocska
csendes tag
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
Nyiscsák
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest