Új hozzászólás Aktív témák

  • Degeczi

    nagyúr

    válasz Zozo0525 #24509 üzenetére

    Nagyon sokat nincs mit írni róla, de a lényeg, h nem csalódtam, szeretem.

    Pont az ideális oldalméret (jóval könyvszerűbb az élmény a lényegesen több szöveg miatt) - anélkül, h maga a készülék nagy lenne. Magasságra még kisebb is, csak oldalt van egy markolat, a jó fogáshoz.

    Netes vélemények szerint fogásra van, akinek nem jön be, de nekem (átlagosnál nagyobb kézben) nagyon kényelmes. Asztalon persze mindegy, de otthon, ágyban olvasgatva sokkal jobb így, oldalt fogva, mint a PW-ot alulról (ami miatt azt néha akaratlanul ki is kapcsoltam) Ilyenkor gyakran ki is veszem a tokból.
    A lapozógomb is jól kéz alá esik, és amikor átrakom bal kézbe (amit magától észrevesz és megfordítja a kijelzést), persze megfordul a gombok szerepe is.

    Az automatikus fényerőszabályozásról sejtettem, h nem fog tetszeni: látatlanban sem gondoltam sok értelmét, és a gyakorlatban sem vált be (fölöslegesen állítgatva magától akkor is, amikor nem lenne rá szükség, ahogy hol észreveszi az olvasólámpa fényét, hol nem), kikapcsoltam gyorsan, fixre állítva, mint a PW is volt.
    A színhőmérséklet viszont tetszik, az jobb kicsit melegebbre állítva.

    Azt vettem még észre, h az Amazon érthetetlenül lób@szó margói miatt korábban bevált
    html {
      margin-left: -30px;
      margin-right: -30px;
    }
    css beállítás most inkább -40px-en praktikus, úgy kb. hasonló mint PW-on volt.

    A nagyobb kijelző és több LED miatt a fogyasztása nagyobb lehet, valszeg ezért van fixen benne power-save, ami a PW4-en még opcionális volt. Mondjuk a mostanában teljesen eltérő használat miatt nem tudom összevetni a PW-al ebből a szempontból, de az biztos, h nincs nagyon durva eltérés, szóval ez továbbra sem szempont.

    A teljes árán persze nagyon drága, de a Prime Day-en nekem megérte 156 EUR(+mailboxde továbbküldés asszem 11EUR-ért). Érdekes, h bár létezne belőle reklámos, ez most alapban anélkül jött.

Új hozzászólás Aktív témák