Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Szerentnem leszogezni hogy elso androidos telefonom keresem es furcsa dolgokat latok. Szoval olyan kerdesem lenne hogy enzegetema telefonokates meg van adva hogy pl 2gb RAM 16Gb ROM. Azt ertem hogy kevesebb lesz a RAM es ROM merete mert az OS is foglal helyet, azt viszont mar kevesbe hogy miert van a ROM meg felosztva System Storager-a es Internal Storager-a? Linkelek egy kepet is hogy vilagosabb legyen mire gondolok:
Valaszokat elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz cappa72 #2204 üzenetére
Koszi, most mar csak azt nem ertem hogy mi a rakert csak olyan keveset rendelnek a system memorihoz. Elvegre a masik memoria meretet akarmikor bovithetem sd kartyaval. Radasul igy semmi erteleme olyan telefont venni, amiben 16-32GB ROM van, mert butykoles nelkul semmiere nem megyek vele. Ez igy elegge szar dolgnak nez ki. Mert ahogy a korulottel levo felhasznalokat nezem, mindig az applikacioknak szant tarhely fogyott el! Ez igy normalis? Mert akkor nagyot csalodtam az androidban.
[ Szerkesztve ]
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
A Coolpad F1 nem az aksija mennyire birja ha szabad kerdeznem? Olyan keszuleket keresek aminek aksija jol birja(pl: THL 5000), jo a GPSese (pl: xiaomi s1) es van eleg szabad hely az applikacioknak telepitesre. Az a baj hogy Thl 5000 tokeletes lenne csak a GPS tulajdonsagaival nem vagyok tisztaban.
Miert?????
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok!
A Newman k1s rol van valakinek tapasztalata esetleg velemenye? Nagyon jo aron van es nagyon jo parameterekkel, felek hogy olcso husnak hig a leve elv alapjan ez sem egy nyero telefon. Kicsit vastag ugyan de minden masban nagyon jo parameterek.
[link]Miert?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mazda topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest